Media & Advertising

ZF lansează astăzi a zecea ediţie a anuarului „Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“

ZF lansează astăzi cea de-a zecea ediţie a anuarului  „Who’s Who in Business România 2017. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, singura publicaţie locală care îi prezintă pe cei mai importanţi 1.000 de executivi din economie.

Anuarul con­ţi­ne profilurile celor mai impor­tanţi 1.000 de oa­meni de afa­ceri, ma­na­geri de top sau an­tre­prenori din com­paniile aflate în to­pul celor mai im­por­tanţi jucători din economia româ­nească.

În ultimul an, apro­ximativ 200 de ma­nageri români şi străini au preluat noi roluri de top manage­ment, venind la con­du­cere într-un an de creş­tere economică semnificativă, bazată în special pe consum.

 Cine sunt, ce vârste şi ce studii au, dar şi ce experienţă profesională anterioară au sunt doar câteva dintre informaţiile prezentate în acest anuar.

Majoritatea managerilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii din România sunt la bază ingineri sau economişti, iar o mare parte dintre ei au absolvit şi cursurile unui MBA.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.