Media & Advertising

ZF a luat două premii pentru jurnalism economic “Florin Petria”, la categoriile macroeconomie şi pieţe de capital

ZF a luat două premii pentru jurnalism economic...
07.06.2013, 17:02 265

Roxana Pricop (dreapta), editor al departamentului de pieţe de capital, şi Andreea Neferu, redactor pe infrastructură în cadrul Ziarului Financiar, au câştigat premii pentru jurnalism economic, la secţiunile pieţe de capital şi asigurări, respectiv macroeconomie, în cadrul Colocviilor Pieţei Financiare – Florin Petria.

Roxana Pricop are 29 de ani şi lucrează la ZF din ianuarie 2007 , în timp ce Andreea Neferu are 24 de ani şi este redactor al ZF din octombrie 2008.

În cadrul gelei au mai fost premiaţI alţi trei jurnalişti. La secţiunea de bănci, premiul i-a revenit lui Alexandru Sîrbu de la cotidianul Bursa, în timp ce pe business a câştigat Alexandru Georgescu de la săptămânalul Economistul. Organizatorii au acordat şi un premiu Master pentru jurnalism economic pentru în­trea­ga activitate lui Dan Popa, de la HotNews.ro

Colocviile Pieţei Financiare - Florin Petria onorează me­moria lui Florin Petria, unul dintre pionierii jurnalismului economic din România, fondatorul şi redactorul-şef al revistei Piaţa Financiară, care s-a stins din viaţă în 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO