Media & Advertising

Veşti bune pentru fanii Game of Thrones: HBO lansează un prequel numit „House of the Dragon”, odată cu lansarea serviciului HBO Max

Veşti bune pentru fanii Game of Thrones: HBO lansează...

Autor: Alex Ciutacu

30.10.2019, 07:30 1580

HBO a surprins fanii Game of Thrones şi a anunţat că lansează un prequel denumit „House of the Dragon” pentru celebrul serial de televiziune, odată cu lansarea serviciului de streaming HBO Max în 2020, potrivit Washington Post.

După ce un alt prequel anunţat iniţial, care o implica şi pe Naomi Watts, a fost anulat, HBO a comandat 10 episoade pentru „House of the Dragon” – a cărui acţiune se petrece cu 300 de ani înainte de începutul poveştii din cele opt sezoane finalizate în luna mai.

Prequel-ul se bazează pe „Fire & Blood” a autorului George R.R. Martin, transmite HBO. Noul show a fost co-creat de Martin şi Ryan Condal.

Acesta se va axa pe Casa Targaryen, devenită celebră în „Game of Thrones” prin prisma personajului Daenerys şi a dragonilor ei.

„House of the Dragon” a fost anunţat de Casey Bloys, preşedintele de programe al HBO, în timpul prezentării serviciului de streaming HBO Max, care va fi lansat în mai 2020. Astfel, un spinoff al serialului de succes „Game of Thrones” ar putea deveni principala atracţie într-o piaţă a streamingului din ce în ce mai aglomerată.

HBO a refuzat să comenteze cu privire la faptul că a anulat un alt prequel al „Game of Thrones”, a cărui acţiune ar fi avut loc cu mii de ani înaintea serialului. Pentru acesta ar fi fost filmat chiar şi episodul pilot, cu Naomi Watts într-unul dintre rolurile principale.

Nu se cunoaşte data exactă la care va fi lansat noul serial.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO