Media & Advertising

Uite cîteva variante care pot fi oricînd îmbunătăţite sau mixate între ele

Uite cîteva variante care pot fi oricînd...
28.04.2014, 20:21 196

 1. Vino să sărbătorim prin muncă ziua de 1 Mai!

Ce ai tu de muncă: de la ora 20 intri în cortul The Mission, scoţi telefonul mobil şi-ţi faci un #selfie.

Ce avem noi de muncă: îi aducem acolo pe cei de la Guinness Book şi avem grijă ca tu să intri în Cartea Recordurilor cu “Cel mai mare #selfie din lume”.

Ce au de muncă Smiley, Alex Velea, George Vintilă si Alina, Dorian, Ana, Dima din LaLa Band: asta rămîne să vedeţi acolo.

2. Intră în Cartea Recordurilor prin Cortul The Mission din Mamaia! Joi, de 1 mai, Smiley, Alex Velea şi Alina, Dorian, Ana, Dima din LaLa Band te aşteaptă să-ţi faci “Cel mai mare #selfie din lume”.

Invitat special: Guinness Book!

MCs: George Vintilă şi Dorian Popa!

3. Joi seară, de la ora 20, pe plaja din Mamaia, Cartea Recordurilor va deveni Cortul Recordurilor! Vino în Cortul The Mission şi fă-ţi “Cel mai mare #selfie din lume”. Invitaţi special: Smiley, Alex Velea si Alina, Dorian, Ana, Dima din LaLa Band, precum şi… Guinness Book. Aceştia din urmă nu vor cînta, dar vor omologa recordul mondial. Maestru de ceremonii: George Vintilă şi Dorian Popa!

4. Ai Cartea Recordurilor, ai parte! Joi seară, de la ora 20, pe plaja din Mamaia Nord, cortul The Mission. Tu adu-ţi smartphone-ul, noi îl aducem pe Smiley şi pe băieţii de la Guinness Book. Doar două zile te mai despart de recordul pentru “Cel mai mare #selfie din lume”!

5. Mission: Possible! Vino joi seară, de 1 mai, de la ora 20, în cortul The Mission de pe plaja Mamaia Nord să-ţi faci un #selfie cu Smiley şi să introduci România în Guinness Book cu cel mai mare #selfie din lume!

6. Joi seară, de 1 Mai, „Cel mai mare #selfie din lume” va ieşi din cortul The Mission de pe plaja Mamaia Nord şi va intra oficial în Guinness Book! Vrei să faci parte din acest record? Ia cu tine un smartphone şi vino alături de noi, Smiley, Alex Velea, Lala Band şi alţii!

7. De 1 mai, echipa filmului #selfie îţi aduce Guinness Book la Mamaia. Fă-ţi joi, de la ora 20, un #selfie cu Smiley şi intri în Cartea Recordurilor!

8. Atenţie, se închid uşile şi se deschid camerele foto! Urmeaza staţia „Cel mai mare #selfie din lume”, peronul pe partea cu cortul The Mission din Mamaia. Joi, 1 Mai, ora 20.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO