Media & Advertising

Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Teo Trandafir ar putea ieşi de la Terapie Intensivă

Autor: Mediafax

05.04.2011, 20:08 39

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir se îmbunătăţeşte, dupăce s-a luptat cu o pancreatită acută gravă şi recurentă, auanunţat, marţi, medicii de la Clinica AKH din Viena, care sedeclară optimişti, dar precauţi că va putea fi transferată lasfârşitul săptămânii de la ATI într-un salon.

Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informarepublicată marţi, că starea de sănătate a Teodorei Trandafir seîmbunătăţeşte, iar aceasta reface la secţia de TerapieIntensivă.

"Suntem optimişti, dar precauţi că o vom putea transfera într-unsalon standard la sfârşitul acestei săptămâni", a declaratprofesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie.

"Simptomele de infecţie se reduc în prezent şi sperăm din nou căde data aceasta am reuşit în sfârşit să obţinem ceea ce iniţial eraimprobabil, şi anume recuperarea pacientei noastre", a adăugatprofesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupă deTeo Trandafir.

Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alteurme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, au anunţat săptămânatrecută medicii Clinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţiîn privinţa evoluţiei stării de sănătate a acesteia. Citiţi maimult despre Teo Trandafir care ar putea ieşi de la Terapie Intensivăpe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO