Media & Advertising

Teo Trandafir a fost operată din nou

Teo Trandafir a fost operată din nou

Autor: Mediafax

29.03.2011, 13:56 43

Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alteurme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, iar în prezent esteîn stare stabilă, la Terapie Intensivă, au anunţat marţi mediciiClinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţi în privinţaevoluţiei stării de sănătate a acesteia.

Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informare,publicată marţi, că Teo Trandafir încă se luptă cu infecţiaprovocată de pancreatita severă de care suferă.

"A trebuit să facem o nouă intervenţie chirurgicală, vinereatrecută, pentru a putea înlătura alte urme de necroză şi ţesutinfectat din abdomenul pacientei", a declarat marţi dimineaţăprofesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care seocupă de Teo Trandafir, citat în comunicatul Clinicii AKH.

Potrivit reprezentanţilor clinicii vieneze, Teo Trandafir esteîn prezent în stare stabilă, la Secţia de Terapie Intensiv ă.Aceştia precizează că echipa de fizicieni care se ocupă de TeoTrandafir se confruntă în continuare cu "provocări".

"Este în natura acestei boli ca recuperarea să fie marcată şiurmată de tentative de revenire a bolii", a mai arătat profesorulGnant. Citiţi mai mult despre Teo Trandafir, operată din nou pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO