Media & Advertising

Telenovele, seriale şi emisiuni speciale, pe 15 aprilie, în prima zi de emisie Acasă Gold

11.04.2012, 14:58 1410

Acasă Gold se va lansa pe 15 aprilie, în prima zi de Paşte, şi va difuza telenovele precum "India", "Promisiunea" şi "Rosalinda", serialele "Echipa de urgenţă" şi "Cu un pas înainte", dar şi emisiuni speciale precum "Doamne de poveste", prezentată de Olivia Steer, şi "Stilul Oana Cuzino".

Duminică, în prima zi de Paşti, Acasă Gold îşi deschide porţile şi îi invită pe telespectatori, începând cu ora 17.00, într-o lume magică, cu poveşti de iubire nemuritoare care vor face ca fiecare zi să fie o experienţă de neuitat.

În fiecare zi, de la 17.00, Acasă Gold aduce pe micile ecrane serialul ceh "Echipa de urgenţă/ Ordinace", o producţie curajoasă despre vieţile medicilor dintr-un spital din Cehia. Mereu în alertă, medicii sunt stăpâni pe situaţie, dar în spatele halatelor albe ei ascund propriile temeri, bucurii, tristeţi şi speranţe. La spital, ei sunt "Echipa de urgenţă", iar dramele prin care trec în fiecare zi îi unesc chiar şi la nivel personal, pentru că mare parte din vieţile lor se desfăşoară în sala de operaţie. Totuşi, fiecare are povestea lui, iar telespectatorii vor putea descoperi fiecare personaj în parte din 15 aprilie, la Acasă Gold.

De luni până duminică, de la 18.00, Acasă Gold îi vor vedea pe Juliana Paes şi Marcio Garcia într-o super-producţie braziliană marca Globo, câştigătoare a premiului Emmy 2009 pentru cea mai bună telenovelă, "India/ Caminho das Indias". Maya este inteligentă şi veselă, angajata unui call-center din Rajasthan şi face parte dintr-o familie tradiţionalistă de negustori. Bahuan îşi termină studiile în America, unde şi lucrează, dar nu a putut uita niciodată umilinţele din copilărie, prin care a trecut pentru că este un dalit (de neatins). Maya şi Bahuan se iubesc, dar iubirea lor este imposibilă, pentru că cei doi aparţin unor caste diferite.

Sonya Smith, Gabriel Porras şi Catherine Siachoque vor veni zilnic de la 19.00, la Acasă Gold într-o telenovelă sud-americană atipică, plină de mister, intrigi şi iubire, "Căutând-o pe Elisa/ Donde esta Elisa". Viaţa familiei Altamira, în special cea a lui Mariano (Gabriel Porras) şi a Danei (Sonya Smith), nu va mai fi niciodată la fel. Drama familiei lor generează o adevărată criză, după ce fiica lor, Elisa (Vanessa Pose), este răpită. O dată cu dispariţia Elisei, secretele tuturor personajelor încep să iasă la iveală, poveşti îngropate în trecut ies din nou la lumină, răni care păreau închise, se redeschid pentru a cauza şi mai multă suferinţă, iar fiecare începe să arunce vina asupra altcuiva.

În fiecare seară, de la 20.00, Acasă Gold va difuza "Promisiunea/ Yemin", o producţie turcească de succes care se alătură celor mai frumoase poveşti de iubire care au făcut istorie de-a lungul timpului. Ceea ce pare o poveste frumoasă dintre doi tineri care se iubesc se dovedeşte a fi o poveste presărată cu minciuni care vor tulbura şi vor zbuciuma vieţile liniştite ale personajelor. Pentru Leyla, Menderes este cel mai important om din viaţa ei, este extrem de îndrăgostită de el şi îşi doreşte să-i aducă pe lume un copil. Menderes duce o viaţă dublă, situaţie la care nici Leyla, nici familia ei nu s-ar fi gândit vreodată. În realitate, Menderes este extrem de îndrăgostit de Leyla, iar coşmarurile pe care le are sunt cauzate de viaţa lui dublă.

Zilnic, de la 21.00, telespectatorii vor urmări telenovela "O mare de pasiune/ Mar de amor". Într-un sat numit Playa Escondida, locuieşte Estrella Marina (Zuria Vega), o fată visătoare şi rebelă, care a fost crescută de naşii ei, într-o familie de pescari. Casilda (Erika Buenfil), mama ei, a fost violată şi a rămas însărcinată cu Estrella, iar la naşterea fetei, ea a înnebunit, iar acum umblă fără ţintă pe străzi. Leon Para Montiel (Manuel Landeta), un bărbat puternic, dar rău, locuieşte şi el în acelaşi sat, alături de fiicele lui, Oriana (Mariana Seoane) şi Elenita (Florencia de Saracho). După mulţi ani de absenţă, în sat se întoarce Victor Manuel Galindez (Mario Cimarro), care suferă de o gravă depresie. Într-o zi, după o furtună violentă, o femeie este găsită inconştientă pe plajă. Ea pare să fi venit tocmai din adâncurile mării, iar unii oameni cred că este o sirenă, alţii că este o vrăjitoare. Numele ei este Coral (Ninel Conde), o femeie pe care Victor Manuel a cunoscut-o şi a iubit-o în trecut, dar despre care credea că a murit.

Un loc special în grila Acasă Gold îl ocupă Colecţia Gold. Seria telenovelelor nemuritoare - producţii clasice pe care telespectatorii le cunosc, le îndrăgesc şi doresc să le revadă, începe cu "Rosalinda", difuzată în fiecare seară, de la 22.00, cu Thalia rolul principal. Întreaga poveste a început cu aproape un an în urmă, pe vremea când Rosalinda vindea flori pentru a-şi câştiga existenţa, trăind într-o familie modestă, fără însă să ştie ce surprize îi rezervă viaţa. Într-o zi, făcând livrarea unei comezi de flori la un restaurant, se îndrăgosteşte la prima vedere de un pianist, Fernando José, despre care nu ştie că este avocat şi provine dintr-o familie înstărită.

A doua zi, pe 16 aprilie, de la 06.30, emisiunea "Doamne de poveste", prezentată de Olivia Steer, va spune poveşti de viaţă ale unor femei puternice care au schimbat lumea prin îndrăzneală şi curaj, care au făcut ca imposibilul să devină posibil, indiferent de contextul social şi istoric în care au trăit sau trăiesc şi care au devenit creatoare de opinii în avangarda gândirii. Din 17 aprilie, ediţiile "Doamne de poveste" vor putea fi urmărite de marţi până sâmbătă, de la 07.30.

Pe 16 aprilie, de la 07.30, Acasă Gold difuzează serialul muzical "Cu un pas înainte", marca MediaPro Pictures, din a cărei distribuţie face parte şi Ioan Andrei Ionescu, a cărui voce va întâmpina în fiecare zi telespectatorii AcasăGold şi îi va purta într-o lume aparte, din care iubirea şi speranţa nu dispar niciodată. După această dată, telespectatorii vor începe fiecare duminică dimineaţa, de la 08.00, în paşi de dans, în timp ce urmăresc producţia "Cu un pas înainte".

Din 17 aprilie, în fiecare zi de luni şi de duminică, de la 06.30, Acasă Gold prezintă "Reţeta de Acasă", iar de marţi până sâmbătă, tot de la 06.30, "Acasă în bucătărie", emisiuni culinare prezentate de Simona Mihăescu.

Tot din 17 aprilie, de marţi până sâmbătă, de la 08.30, cei din faţa micilor ecrane vor învăţa să se menţină în cea mai bună formă consiliaţi de sfaturile celor mai buni experţi, în emisiunea "Stilul Oana Cuzino".

Mai mult, din 15 aprilie, prima zi de Paşte şi ziua lansării Acasă Gold, telespectatorii vor putea accesa site-ulacasagold.acasatv.ro">www.acasagold.acasatv.ro, unde vor găsi mai multe informaţii, dar şi noutăţi despre producţiile din grila televiziunii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO