Media & Advertising

Site-ul Go4it.ro desfăşoară campania "Istoria gadget-urilor"

14.07.2010, 18:32 37

Go4it.ro le-a pregătit internauţilor nostalgici o campaniesurpriză, "Istoria gadget-urilor", utilizatorii care intră pe site,în perioada 13 iulie-6 august, putând participa la concursul "Cineare cea mai grea «cărămidă» din ţară primeşte un Nokia N97mini!"

Go4it.ro, cel mai important site din România dedicat gadget-urilor,a început din această săptămână să le prezinte internauţilorpasionaţi de gadget-uri amintiri despre "aparatura" deodinioară.

În perioada 13 iulie - 6 august, utilizatorii care intră pe site-ulwww.go4it.ro pot participa laconcursul "Cine are cea mai grea «cărămidă» din ţară primeşte unNokia N97 mini!". Cei care au păstrat cele mai vechi şi "prăfuite"aparate sau au o "căramidă" mai veche în casă sau uitată într-uncolţ vor fi răsplătiţi cu un telefon de ultimă generaţie.Pasionaţii care pot demonstra că deţin orice telefon mai vechi dezece ani, trimit o poză şi greutatea acestuia pot intra în cursapentru marele premiu.
Internauţii vor putea citi pe parcursul campaniei articole despreevoluţia gadget-urilor, vor putea afla lucruri inedite despreapariţia telefonului mobil, a calculatorului, a camerei foto şidespre multe alte inovaţii ale vremii care au revoluţionattehnologia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO