Media & Advertising

Românii au talent: ce s-a întâmplat la show-ul cu nr. 5 din sezonul 2

17.03.2012, 12:12 342

Show-ul cu numărul 5 din ediţia a doua a concursului difuzat de Pro TV a debutat cu un moment incredibil susţinut de Cristian Gog, un concurent din Cluj, care s-a prezentat drept mentalist. El a adus cu sine şi recuzita: un plic, un articol de ziar, un cartonaş şi nişte linguri. Bărbatul citeşte gândurile şi îndoaie lingurile.


Mai mult, le-a cerut celor trei juraţi să-l ajute. Le-a vorbit despre Matrix şi efecte şi sub ochii miraţi ai acestora a îndoit lingurile din dotare. "E incredibil", spunea Mihai Petre.

"Am capacitatea să modific consistenţa acestui metal. Că lingura asta nu e de metal, ci de plastic", spunea Gog în aplauzele sălii, în timp ce una dintre lingurile pe care le ţinea în mână s-a îndoit până s-a rupt. "Actul tău e fantastic", i-a spus Mihai Petre concurentului, în timp ce Andi Moisescu i-a replicat: "Eşti actul meu artistic favorit".

"E minunat ce ai făcut, i-a spus Andra concurentului", afirmând că îi este frică de el. Cu trei de DA obţinuţi de la cei trei juraţi, Gog merge în faza următoare a show-ului.

Cum taie un practicant de arte marţiale un măr în jumătate

În ediţia de vineri, 16 martie, a show-ului "Românii au talent", pe scenă a urcat şi un grup de practicanţi de acte marţiale din Cluj, al căror număr a crescut tensiunea celor din sală.

Ba chiar şi a Andrei, care să stea cu mâinile la ochi în cea mai mare parte reprezentaţiei. Grupul Condor nu a făcut doar o simplă demonstraţie de forţă, ci a dat şi o lecţie de concentrare. Punctul culminant a fost reprezentat de momentul în care un măr aflat pe abdomenul unuia dintre concurenţi a fost tăiat cu sabia. Tensiunea a fost la fel de mare şi atunci când unul dintre concurenţi a tăiat un castravete pe care un altul îl sprijinea cu barbia de piept.Citiţi mai mult despre Românii au talent pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO