Media & Advertising

Reţeaua de agenţii Digitas, parte a Grupului Publicis, a intrat pe piaţa din România

Călin Buzea

Călin Buzea

Autor: Roxana Rosu

07.12.2020, 14:02 166

Reţeaua de agenţii Digitas, parte a Grupului Publicis, a intrat pe piaţa din România şi va funcţiona ca un centru de excelenţă pentru întregul Grup local.

Agenţia propune clienţilor soluţii digitale interconectate, cuprinzând campanii multi-platformă sau omnicanal, experienţe de brand, marketing social, date, CRM.  

Biroul din România este alcătuit din 22 de experţi şi este condus de Călin Buzea, din poziţia de Managing Director & CTO.

”Sunt foarte încântat de business-ul Digitas în România. Marketingul digital românesc a evoluat foarte repede, în multe cazuri, simultan cu piaţa externă, iar această lansare vine într-un moment excelent - ca răspuns direct la nevoia locală de soluţii de transformare digitală a marketingului. Vom dezvolta strategii bazate pe date şi tehnologii care identifică cele mai bune modalităţi pentru clienţii noştri, pe toate platformele lor sau pe cele partenere, cu soluţii plătite sau organice, de a ajunge mai bine la consumatorii lor. Ca parte din această structură globală, vom avea acces la know-how 360’ şi la o reţea de colaborare formată din experţi din întreaga lume.”, a spus Călin Buzea, Managing Director - Digitas Romania

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO