Media & Advertising

Reţeaua Cinema City redeschide pe 27 mai toate cele 27 de multiplexuri pe care le operează, după o pauză de peste 1 an din cauza restricţiilor impuse de pandemie

Reţeaua Cinema City  redeschide pe 27 mai toate cele  27...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2021, 15:11 321

Reţeaua Cinema City  redeschide pe 27 mai toate cele  27 de multiplexuri pe care le operează, cu un total de 242 de săli de cinema, după o pauză de peste 1 an din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Parte a Cineworld Group, cel de-al doilea mare operator la nivel mondial, Cinema City îşi reia investiţiile şi va deschide două multiplexuri, în Buzău (pe 27 mai) şi Braşov (la finele anului, numărul 28).

Programul primei săptămâni include Nomadland, Another Round şi Soul, de la Pixar, dar şi Babardeală cu Bucluc sau Porno Balamuc, premiat cu Ursul de Aur la Berlin , şi comedia The Come Back Trail.

De 1 iunie, programul va include Cruella, cu Emma Stone, şi Tom&Jerry. Printre lansările din vară se numără Fast&Furious 9, A Quiet Place 2, Black Widow, The Suicide Squad.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri la Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO