Media & Advertising

ProSport te cheama sa alergi la primul eveniment de up-running din Romania!

ProSport te cheama sa alergi la primul eveniment de up-running din Romania!
22.03.2013, 18:13 371

ProSport continua seria evenimentelor sportive dedicate pasionatilor de sport si de miscare care doresc sa evadeze din rutina zilnica si sa aiba un stil de viata activ si sanatos.

Astfel, propunerea ProSport imbina ideea de miscare cu ineditul unui eveniment ce se desfasoara de ani buni in tari din intreaga lume. Alergarea pe scari este unul dintre cele mai moderne sporturi. Intr-un peisaj urban cu realizari arhitectonice din ce in ce mai spectaculoase, era normal ca sportivii sa caute noi provocari competitionale si in aceasta zona.

Din ce in ce mai cunoscute in strainatate, cateva sute de competitii de alergare pe scari se organizeaza anual in cele mai inalte cladiri din lume. Cel mai cunoscut eveniment de up-running din lume este cursa Empire State Building Run-up din New York. Prima editie a avut loc in anul 1978, iar evenimentul reuseste sa adune an de an sute de participanti din intreaga lume lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO