Media & Advertising

Premii însumând 147.000 de euro, în finala "Dansez pentru tine"

Autor: Alina Dan - Mediafax

06.12.2012, 19:58 122

Finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va avea loc vineri seară, la Pro TV, va oferi câştigătorilor premii în valoare de 147.000 de euro, informează un comunicat al televiziunii.

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" se pregătesc de marea finală, în care vor dansa musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Fericiţii care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declaraţi ocupanţii locului I, vor fi răsplătiţi cu trofeul emisiunii Dansez pentru tine şi cu 60.000 de euro. Următorii clasaţi vor primi 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al III-lea, 15.000 de euro.

Fiecare caz umanitar pentru care vor dansa mâine seară perechile formate din Inna şi Emil Rengle, Horia Tecău şi Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru va primi suma de 3.000 de euro. Iar premiile speciale nu se opresc aici, pentru că fiecare concurent din acest sezon va primi un ajutor financiar pentru a face un prim pas în indeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO