Media & Advertising

Pentru a obţine finanţare ai nevoie de un partener din Statele Unite şi de multă documentare

Andrei Novac, cofondator al NSKN Games: „Am avut 1.980 de susţinători din 45 de ţări de pe şase continente“

Andrei Novac, cofondator al NSKN Games: „Am avut 1.980 de susţinători din 45 de ţări de pe şase continente“

Autor: Cătălina Butan

17.09.2014, 20:49 389
Andrei Novac, cofondator al NSKN Games, companie care a obţinut peste 95.000 de dolari de pe platforma americană de crowdfunding Kickstarter pentru jocul „Progress: Evolution of Technology“, spune că pentru a obţine finanţare de la investitori ai nevoie de un partener din SUA şi de multă documentare.
 
Compania NSKN Games, fondată în 2011 de trei români, Andrei Novac, Florin Neacşu, Vlad Sladariu, împreună cu Agnieszka Kopera, a reuşit să obţină de aproape cinci ori mai mult decât suma necesară pentru a începe producţia jocului.
 
„Sfatul meu pentru cei care vor să se înscrie pe kickstarter.com este să se documenteze foarte bine. Nouă ne-a luat un an ca să ne documentăm, am citit aproape 500 de proiecte făcute de alţii, am învăţat despre ce este vorba. Am investit mult timp şi resurse financiare pentru a face un proiect care să arate foarte bine şi care să convingă. Sunt mii de proiecte în acelaşi timp pe platforma kickstarter. Este important ca un creator care nu are experienţă şi nu are un nume în spate să îşi facă temele foarte bine. Toate informaţiile de care ai nevoie sunt acolo“, a spus Novac la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO