Media & Advertising

Orange lansează în România prima televiziune sub brand propriu

Orange lansează în România prima televiziune sub brand...

Autor: Madalina Cerban

17.10.2014, 17:24 829

Noua televiziune poate fi urmărită fără taxe suplimentare de toţi clienţii platformei de satelit Orange TV atât pe televizor, cât şi pe dispozitivele mobile - computer, tabletă şi smartphone, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Prin intermediul a patru emisiuni, clienţii pot afla informaţii practice şi utile din domeniile în care compania Orange este prezentă şi pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generaţie.

Emisiunea "Orange zoom" cuprinde informaţii şi tutoriale despre aplicaţii, sfaturi despre cum poate fi configurat telefonul pentru diferite servicii şi informaţii despre evenimentele muzicale, sportive şi de tehnologie susţinute de compania Orange.

O altă emisiune difuzată de noua televiziune este "Orange fun", care difuzează informaţii despre cele mai recente filme de la cinema şi despre programul "Orange Film", precum şi trailerele unei selecţii de filme ce rulează în ţară, pe ecranele TV şi sunt disponibile şi în Orange TV Go.

Totodată, în emisiunea dedicată Fundaţiei Orange, clienţii pot urmări informaţii despre proiectele acesteia. Fundaţia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate.

Emisiunea "News" completează programul televiziunii Orange Info cu informaţii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic şi agenda culturală.

În lista de televiziuni ale platformei Orange TV, televiziunea Orange Info se află la poziţia 100. În acest moment, Orange Info este în perioada de testare a semnalului şi poate fi urmărită de toţi clienţii Orange TV.

"Orange TV are deja o bază consistentă de abonaţi care urmăresc programele pe televizoarele de acasă şi pe dispozitivele mobile şi mult mai mulţi clienţi care şi-au descărcat aplicaţia pentru a urmări conţinutul când se află în mişcare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clienţilor informaţii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual şi a-i ajuta să descopere mai uşor beneficiile pe care acesta le aduce", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Compania de telecomunicaţii Orange a primit, pe 18 septembrie, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea Orange Info, pe care va difuza informaţii despre ofertele şi serviciile sale, dar şi o emisiune informativă, care este realizată cu ştiri produse de Antena 1, după cum a relatat la momentul respectiv agenţia MEDIAFAX, citându-l pe Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director în cadrul companiei.

Pe de altă parte, Orange România a primit, pe 21 mai 2013, aprobarea CNA să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie TV. Atunci, Orange România a primit de la CNA un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV".

Platforma Orange TV a fost lansată efectiv pe 11 iunie 2013, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliţi SES. Oferta Orange TV consta la momentul lansării în 100 de televiziuni, 40 fiind High Definition, iar dintre acestea 26 în premieră retransmise în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO