Media & Advertising

O nouă televiziune în grila de cablu a RCS&RDS

O nouă televiziune în grila de cablu a RCS&RDS

Autor: Madalina Cerban

08.06.2015, 14:11 4152

Televiziunea AXN Spin nu a fost introdusă şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, RCS&RDS şi Sony Pictures Television (SPT) Networks, compania care deţine AXN Spin, nu au făcut un anunţ oficial privind intrarea acestei televiziuni, începând din 2 iunie, în grila de cablu digital a operatorului de cablu.

AXN Spin, o televiziune ale cărei programe se adresează publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 şi 25 ani, s-a lansat în România în martie 2013.

Pe de altă parte, în prezent în grilele RCS&RDS se află şi televiziunile AXN, AXN White, AXN Black şi AXN HD.

SPT Networks este prezent pe piaţa a audiovizualului din România prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White (televiziune de filme şi seriale - dedicată publicului preponderent feminin), AXN Black (televiziune de filme şi seriale - dedicată publicului preponderent masculin), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN HD, AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand).

Sony Pictures Television (SPT), o companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO