Media & Advertising

Noul www.tare.ro, cea mai tare platformă de divertisment online

Noul www.tare.ro, cea mai tare platformă de divertisment...
13.06.2013, 14:53 915

A fost lansată noua platformă a site-ului www.tare.ro cu un design  îmbunătăţit şi cu noi funcţionalităţi menite să sporească experienţa de utilizare. Vizitatorii noii versiuni www.tare.ro se vor bucura acum, mai mult ca niciodată, de conţinut amuzant, inedit şi spectaculos.

Noul videoplayer este special conceput pentru a reda la cea mai bună calitate, în format 16:9, cele mai tari videoclipuri de pe internet. În premieră, a fost introdusă funcţia “Mod cinema” care permite vizualizarea clipurilor video într-un mod nederanjant pe un fundal întunecat.

Disponibile acum pe noua platformă a site-ului sunt şi galeriile foto si bancurile, menite să sporească astfel poziţia de platformă online de divertisment.

Dincolo de aceste schimbari de design, site-ul tare.ro îşi va menţine promisiunea de a oferi în continuare conţinut amuzant, spectaculos şi inedit tuturor vizitatorilor. Lunar, www.tare.ro este accesat de peste 600.000 de vizitatori unici, care fac din site-ul nostru una dintre cele mai importante platforme online de divertisment din România.

                                                                                                                                                                                                                                                    Ai chef de distracţie? Intră pe www.tare.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO