Media & Advertising

MTV şi ProFM lansează în premieră mondială "Lose Control", o colaborare Timbaland şi Daryela

Autor: Departamentul Life

10.10.2012, 15:03 383

Telespectatorii din toată lumea vor putea vedea apoi la fiecare post MTV local creaţia realizată de Timbaland în colaborare, pentru prima data, cu un artist român. Este vorba despre Daryela, cântăreaţa care s-a lansat în urmă cu un an pe piaţa muzicală din România.

Ea a reuşit o perfomanţă incredibilă - o colaborare cu cel mai mare producător muzical în acest moment, Timbaland, cel care i-a relansat pe Nelly Furtado şi Justin Timberland şi care a fost şi producătorul regretatei Aalyiah.

Videoclipul melodiei va avea premiera la MTV România, joi, la ora 12.00, iar în acest moment fanii pot vedea teaser-ul piesei pe www.mtv.ro.

Pe numele ei Dariela Nicolae, Daryela s-a născut pe 14 aprilie 1994, în Giurgiu, însă de curând s-a mutat la Miami, Florida, unde l-a întâlnit pe Timbaland.

La doar şapte ani a început să ia cursuri de pian şi teorie muzicală la Şcoala de Artă "Victor Karpis" din Giurgiu. După cinci ani, a început să facă ore de canto cu profesoara de la Şcoala de Arte - Nicolaescu Gabriela, iar puţin mai târziu a ajuns elevă a Şcolii de Artă din Bucureşti, luând lecţii de canto cu Viorela Filip. După absolvirea celor două şcolii, paşii i-au fost îndrumaţi de către Crina Mardare. În 2011 a lansat piesa "INMA", care a fost compusă de Connect'R şi Chris Mayer, în studiourile Rappin On Production.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO