Media & Advertising

Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil a site-ului

Autor: Mediafax

01.04.2011, 16:02 32

Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil asite-ului, prin care clienţii au acces rapid, oricând au nevoie, laarticolele din presa scrisă, precum şi la ştirile radio şi TV dinrapoartele lor de monitorizare.

Site-ul disponibil la adresa mm.mediafax.biz păstrează structurarapoartelor cu care clienţii Mediafax Monitorizare sunt obişnuiţişi le facilitează acestora accesul de pe dispozitivele mobile lamaterialele jurnalistice de interes.

Rapoartele de monitorizare de pe mobil cuprind două secţiuni -mass-media centrală şi mass-media locală. În fiecare dintre ele,ştirile sunt grupate pe capitole şi subiecte. Utilizatorii potvizualiza de la bun început titlurile ştirilor şi publicaţia saupostul de radio ori TV unde au apărut. Cu un singur pas, ei auacces şi la scan-ul articolului din presa scrisă sau la fişierulvideo ori audio reprezentând ştirea difuzată la TV sau radio.

"Am creat versiunea pentru mobil bazându-ne pe structura actualăa rapoartelor de pe site-ul Mediafax Monitorizare, pentru a le daspecialiştilor în PR care folosesc rapoartele noastre posibilitateade a accesa rapid ştirile, oricând au nevoie. Am pus accentul pefuncţionalitate şi pe navigare comodă de pe telefonul mobil, pentruca mm.mediafax.biz să fie un instrument de lucru eficient şi uşorde utilizat", spune Andra Voiculescu, Publisher MediafaxMonitorizare.

Rapoartele zilnice furnizate de Mediafax Monitorizare conţintoate materialele jurnalistice în care se regăsesc cuvintele-cheiedefinite de clienţi (de ex. brandurile acestora, concurenţiidirecţi, termeni definitorii pentru domeniul în care activează) şiinclud copii scanate ale articolelor din presa scrisă şiînregistrări din programele de ştiri radio şi TV.

Astfel, pentru profesioniştii din comunicare, rapoarteleMediafax Monitorizare sunt instrumentul indispensabil de evaluarezilnică a prezenţei companiilor lor în presă şi de informare despreindustria în care lucrează.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO