Media & Advertising

McCann-Erickson deruleaza o noua promotie pentru Nescafe

26.03.2004, 00:00 37



McCann-Erickson si Nestle Romania au realizat campania de lansare a promotiei Nescafe "Castiga 100.000 de dolari la o cafea!" - o campanie through-the-line, menita sa sparga tiparele de comunicare pentru aceasta categorie.



"Nescafe te obliga sa dai sens fiecarei zile, dezvaluindu-ti marea provocare: 100.000 de dolari! O cana de Nescafe te ajuta sa atingi starea de spirit care iti poate aduce marele premiu. Revigorarea, dinamismul si pasiunea pentru ceea ce faci sunt atributele definitorii ale acestei campanii promotionale", spune Robert Chandler - Marketing Director McCann.



Campania de comunicare dezvoltata de McCann/Creative Services cuprinde patru spoturi TV, doua spoturi radio, ad-uri de presa si o serie intreaga de POP-uri in supermarketuri.



"Noutatea absoluta adusa de aceasta promotie este ca <Wake up man> coboara de pe ecran printre consumatori. Personajul din reclama intampina clientii in magazine, iar cumparatorii de Nescafe sunt rasplatiti cu premii pe loc. <Wake up Man> picura putina veselie in ceea ce altfel ar fi fost doar o zi obisnuita la cumparaturi", a spus Liviu Irimia, Brand Manager Nescafe.



Campania media este realizata de Universal McCann si se deruleaza pana pe 14 aprilie, pe mai multe canale: Pro TV, Acasa TV, Antena 1, Prima TV, Pro FM si Europa FM.



Echipa care a lucrat din partea agentiei: Client Service: Piotr Lysak - Client Service Director, Robert Chandler - Marketing Director si Diana Firon - Account Executive. Creatie: Adrian Botan, Creative Director; Cristina Garlan - Art Director; Radu Pilat - Copywriter. Productie: Octavian Stavila - Audio Video Manager; Andrei Popa - Audio Video Assistant.



Echipa care a lucrat din partea clientului: Cedric Lacroix - Marketing Manager; Liviu Irimia - Brand Manager si Cristian Busu - Trade Marketing Manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO