Media & Advertising

Lanţul indian Ciné Grand spune că va investi 50-60 mil. € în cinematografe în următorii trei ani

Amitabh Vardhan, CEO al Ciné Grand: Când economia reîncepe să crească, oamenii se gândesc şi la divertisment.

Amitabh Vardhan, CEO al Ciné Grand: Când economia reîncepe să crească, oamenii se gândesc şi la divertisment.

Autor: Mădălina Panaete

27.11.2014, 00:06 338
Lanţul indian de cinematografe Ciné Grand, prezent şi pe plan local cu două multi­ple­xuri în Bucureşti şi Botoşani, are în plan in­ves­tiţii de 50-60 mil. euro în circa 20 de cine­matografe în România în următorii trei ani.
 
„Continuăm să creştem, iar în România esti­măm să construim peste 100 de săli de ci­nema în următorii trei ani. Bucureştiul este evi­dent ţinta principală, dar ne uităm şi la Buzău, Timişoara, Constanţa sau Braşov, iar oriunde ve­dem oportunităţi vom încerca să des­chidem cinematografe“, a declarat Amitabh Vardhan, 45 de ani, CEO al Ciné Grand.
 
Absolvent de management hotelier, Ami­tabh Vardhan a lucrat anterior pentru com­panii pre­cum Unilever sau PVR, com­panie de proiec­ţie cinematografică din India. A acti­vat în de­partamente precum customer service şi finanţe şi timp de opt ani a fost CEO al com­paniei PVR din India. 
 
Ciné Grand este o companie din India care a construit cinematografe în Statele Unite, Bul­garia, India şi China, iar în urmă cu aproape doi ani a intrat şi pe piaţa din Ro­mânia, deschi­zând un multiplex în Uvertura Mall din  Botoşani.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO