Media & Advertising

Iuliana Roibu, redactor-sef adjunct BUSINESS Magazin, a castigat premiul CRP pentru jurnalism economic

Iuliana Roibu, redactor-sef adjunct BUSINESS Magazin, a castigat premiul CRP pentru jurnalism economic

Autor: Business Magazin

21.07.2011, 11:53 496

Iuliana Roibu, redactor-sefadjunct BUSINESS Magazin a obtinut, in urma incheierii procesuluide jurizare, premiul Clubului Roman de Presa pentru "Jurnalismeconomic, cross-media". Ceremonia de decernare urmeaza sa sedesfasoare in a doua jumatate a lunii august.

Articolul premiat a fost "Zece motivepentru scumpirea benzinei", materialul de coperta din revistaBUSINESS Magazin din luna iulie 2010, pe care il puteti citiaici.La sectiunea Jurnalism Economic, membrii juriului au fost ClaudiuVrinceanu (www.wall-street.ro) si Mihaela Pantea (ForbesRomania).

Premiantii acestei editiisunt:
Stire de agentie: Ovidiu Vanghele (Mediafax), pentru stirea desprestenogramele cazului Catalin Voicu, "Voicu: Unim DNA cu DIICOT, iladucem pe Miclescu de la pensie; Al. Mazare: Si nu ne ia iar penoi?"
Editorial, presa scrisa: Andrei Craciun (Adevarul), pentrueditorialul "Geniul"
Ancheta, presa scrisa: Alex Nedea (Adevarul), pentru investigatia"Lagare in numele Domnului".
Reportaj, presa scrisa: Simina Mistreanu (Decat o revista), pentrureportajul "Alegerile Danei" si Vlad Odobescu (Evenimentul Zilei),pentru reportajul " Revelionul unui figurant"
Jurnalism economic, cross-media: Iuliana Roibu (Business Magazin)pentru articolul "Zece motive pentru scumpirea benzinei" siGabriela Gugeanu Baiardi (TVR Iasi) pentru "Fantomele industrieisocialiste".
Jurnalism cultural, cross-media: Anca Mateescu (SRR-Radio RomaniaCultural) pentru "Vocile memoriei -In memorian Adrian Paunescu"(impreuna cu Eugen Lucan), "Literatura ca destin -Andrei Plesu" si"Literatura ca destin - Herta Muller".
Jurnalism sportiv, cross-media: Romeo Chiriac (Mediafax), pentrufocusul "Fotbal sub ape la Ada Kaleh"
Interviu, cross-media: Razvan Butaru (TVR), pentru interviul cuparintele Nicolae Bordasiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO