Media & Advertising

Grupul media Antenna din Grecia vrea să se extindă în România şi să lanseze Magic TV şi Rock TV

Grupul media Antenna din Grecia vrea să se extindă în...

Autor: Madalina Cerban

11.01.2016, 13:35 5163

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL - care este controlată de grupul de media grec Antenna - a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu).

Solicitarea urmează să fie analizată de CNA, marţi, în prima şedinţă din acest an a Consiliului.

Antenna Group, care este controlat de familia Kyriakou din Grecia, a intrat pe piaţa audiovizualului din România la sfârşitul anului 2013. Astfel, grupul german de media ProSiebenSat.1 a anunţat pe 23 decembrie 2013 că a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, însă achiziţia acestor operaţiuni face parte din strategia Antenna Group de intrare şi de dezvoltare pe noi pieţe din sud-estul Europei, după cum a declarat la momentul respectiv Theo Kyriakou, CEO al Antenna Group, citat de broadbandtvnews.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO