Media & Advertising

Grupul de comunicare Ogilvy o promovează pe Raluca Marin în funcţia de managing director pentru operaţiunile locale

Grupul de comunicare Ogilvy o promovează pe Raluca Marin...

Autor: Cristina Bellu

07.06.2021, 13:15 203

Ogilvy România, parte a grupului internaţional de comunicare cu acelaşi nume, anunţă numirea Ralucăi Marin în poziţia de Managing Director, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Ogilvy pe piaţa locală.

Anterior numirii, Raluca Marin a ocupat poziţia de Client Service Director în cadrul Ogilvy România, cu rol activ în dezvoltarea brandurilor clienţilor din România, precum şi în setarea hub-urilor pentru clienţi regionali, participând la definirea strategiei de comunicare pentru regiunea CEE.

"Din noua poziţie, mă voi implica în procesele de continuitate a strategiei de dezvoltare a business-ului Ogilvy pe piaţa locală, cu obiectivul ferm de a rămâne un partener de încredere pentru clienţi. Am alături o echipă extraordinară şi expertiza inovatoare şi unică a reţelei globale pentru a putea implementa planul actual de creştere a organizaţiei", spune Raluca Marin, Managing Director, Ogilvy România.

Manuela Necula, CEO Ogilvy, Wunderman Thompson & Hogarth România, apreciază că 2020 a fost un test extrem pentru piaţa de comunicare, dar compania a reuşit să păstreze stabilitatea business-ului, echipele si clienţii.

"Raluca a fost parte activă din acest proces şi este, în mod clar, cea mai potrivită persoană să conducă Ogilvy în noua etapă a evoluţiei sale, cu determinarea, pasiunea, empatia şi curiozitatea sa. Ea va prelua o serie de responsabilităti prin care va sprijini obiectivul major al organizaţiei de a deveni cea mai performantă platformă creativă şi cel mai bun partener de creştere pentru clienţi".

Pe piaţa locală, Ogilvy creează platforme de comunicare, experiente si campanii personalizate pentru a răspunde celor mai specifice nevoi ale brandurilor. Portofoliul de clienţi cuprinde atât business-uri locale, cât şi branduri internaţionale, precum Kimberly Clark, Dr. Oetker, Berlin – Chemie, Dr. Max, Mondelez, 888 Holdings PLC, Microsoft, Globalworth, Leroy Merlin, Bayer, OMV Petrom, Johnson & Johnson, Sonae Sierra, Sodexo şi multe alte branduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO