Media & Advertising

Google lansează YouTube Go, o nouă aplicaţie care permite vizionarea offline

Google lansează YouTube Go, o nouă aplicaţie care...

Autor: Mediafax

28.09.2016, 10:48 123

Creată în special pentru publicul din India, aplicaţia este recomandată pentru folosirea în zone unde accesul la internet nu este posibil în mod permanent, sau vitezele de transfer lasă mult de dorit. Momentan, disponibilă pentru testare doar în această ţară, YouTube Go permite descărcarea clipurilor video pentru vizionare offline, utilizatorii putând alege între economisirea conexiunii la internet şi a memoriei interne a dispozitivului, respectiv obţinerea unui nivel superior de calitate prin selectarea unei rezoluţii mai înalte.

Mai mult decât atât, YouTube Go permite vizionarea clipurilor preferate şi împreună cu prietenii, folosind reţeaua WiFi pentru a transmite clipul salvat altor dispozitive din apropiere.

Anunţată împreună cu alte produse Google adresate pieţei din India, în cadrul unui eveniment găzduit în oraşul Delhi, aplicaţia YouTube Go ar putea fi oferită şi în afara acestei ţări după încheierea etapei iniţiale de testare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO