Media & Advertising

Corespondentul Ştirilor Pro Tv Ioana Şanta, câştigătoare a concursului „Reporter European 2010”

Autor: Pro TV

22.12.2010, 12:56 32

Ştirile Pro Tv se pot mândri cu încă o performanţă!Corespondentul Ioana Şanta este unul dintre câştigătoriiconcursului "Reporter European 2010", distincţie oferită deReprezentanţa Comisiei Europene şi Biroul de Informare alParlamentului European în România pentru campania de reportajeprivind folosirea fondurilor europene în agricultura românească.Ioana a primit acest titlu pentru a doua oară, în 2008 fiindpremiată pentru reportajele realizate în cadrul campaniei "UE,banii şi românii".

"Este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodată de la MoşCrăciun. Operatorii, colegii de redacţie şi oamenii din mediulrural mi-au adus încrederea zi de zi, oră de oră, secundă desecundă, că dacă munceşti şi gândeşti liber, poţi ajunge sus", adeclarat Ioana.

"Campania noastră pe agricultură a vrut să transmită următorulmesaj: În era hipermarketurilor, trăim un mare paradox: lumeanumără un miliard de obezi şi un miliard de înfometaţi. Câţivaagricultori români au înţeles mai bine decât alţii că pământulromânesc are "miez" şi poate hrăni mare parte din Europa. Urmeazăţările arabe şi Asia. Cred că nu este o întâmplare că, de curând,qatarezii şi japonezii au anunţat că vor să cumpere pământ şi fermede oi şi capre în România", a mărturisit Ioana Şanta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO