LIVE: ZF IT GENERATION. Start-up Update: Hyperhuman se pregăteşte să ia o nouă finanţare pentru a dezvolta în continuare platforma sa digitală pentru profesioniştii din industria health & fitness. Mai multe detalii de la Bogdan Preduşcă, CEO şi cofondator Hyperhuman
Media & Advertising

Ce puteţi citi în revista Business Magazin, ultima ediţie din acest an

♦ „Premiile BM pentru inovaţiile anului“ este materialul de pe coperta Business MAGAZIN din această săptămână. Ce este inovaţia şi de ce suntem inovatori modeşti? Care sunt motoarele care catalizează inovaţia? Care este reţeta inovaţiei? sunt doar câteva dintre temele dezbătute la ediţia din acest an a conferinţei Cele mai inovatoare companii din România, organizată de Business MAGAZIN.

♦ La ediţia din acest an, au fost acordate cinci premii pentru proiectele cu cel mai mare impact reunite la ediţia din acest an a catalogului dedicat. Premiul pentru inovaţie în protecţia dispozitivelor a fost acordat Bitdefender pentru Bitdefender BOX, gardianul reţelei. Premiul pentru inovaţie în asistenţă medicală pediatrică a fost acordat APS pentru proiectul Peditel 1791. Premiul pentru inovaţie în relizarea unei campanii de marketing a fost acordat Itsy Bitsy, pentru campania 1 iunie, zi liberă naţională. Premiul pentru inovaţie în servicii de livrare a fost acordat Fan Courier, pentru soluţii alternative de livrare, iar Immochan România a primit premiul pentru inovaţie în dezvoltare imobiliară pentru Quartier Coresi.

♦ Tot în ediţia din această săptămână, cu care se încheie apariţiile din acest an, Business MAGAZIN reuneşte retrospectiva celor mai importante evenimente şi fenomene din 2017 în economie, politică şi societate, pe plan naţional şi internaţional; revista cuprinde şi topul celor mai bune filme şi gadgeturi lansate anul acesta. În plus, câteva zeci dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri au răspuns la întrebarea: „Cum a fost 2017 pentru voi?“.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.