Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN: „Vama nu mai e ce-a fost“

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Matei

20.08.2018, 00:04 143

„Vama nu mai e ce-a fost“ este articolul de copertă pe care Business MAGAZIN vi-l prezintă în noua ediţie a revistei. Articolul analizează transformările prin care trece sudul litoralului, care arată acum ca un imens şantier în contextul în care apar opţiuni de cazare atât pentru fanii all inclusive, cât şi pentru comunitatea de vamaioţi transformaţi în hipsteri, trendsetteri, bloggeri, microinfluenceri, creativi sau alte „specii“ care resping standardizarea.

Dacă pentru Mamaia cluburile şi viaţa de noapte au fost salvarea, cocktailul de opţiuni din sudul litoralului s-ar putea dovedi cea mai isteaţă reconversie din turismul românesc.

Cine sunt cei care pariază pe aceasta şi care este valoarea investiţiilor făcute în această direcţie veţi citi în noul număr al revistei Business MAGAZIN.

Analiza datelor, folosirea de programe sofisticate de calculator, spiritul creativ şi cunoştinţele de marketing sunt câteva dintre caracteristicile pe care pe care angajatorii le doresc de la viitorii angajaţi.  Angajatul viitorului are un profil de „cameleon“, el se va adapta permanent la schimbare şi va avea noi atribuţii o dată la câteva luni. Cum arată viitorul pieţei muncii în acest context?

Cadourile inutile, nedorite sau nepotrivite nu sunt, cu siguranţă, un lucru necunoscut pentru oricare dintre noi. Plecând de la această idee, doi antreprenori şi-au propus să elimine, prin platforma giftshare.ro, riscul cadourilor neinspirate sau inutile. Cum şi-au propus să vândă cadouri de 5 milioane de euro prin până în 2019, veţi afla în noua ediţie a revistei.

„Automatic reply: În următoarele două săptămâni voi fi în concediu, cu acces limitat la e-mail şi telefon.“ Acest răspuns, primit de la mai mulţi oameni de afaceri din România, ne-a făcut să ne întrebăm: cum îşi petrec executivii din România perioadele în care sunt departe de birou? Merg în vacanţe exotice sau preferă excursiile prin ţară? Citesc cărţi sau au trecut la Kindle? Preferă mâncarea tradiţională sau aromele venite din Orient? Şi, mai ales, cât de conectaţi rămân la afacerile pe care le conduc? Răspunsurile, în noua ediţie a Business MAGAZIN.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO