Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN

Autor: Bogdan Angheluţă

15.07.2019, 00:04 56

► Sute de oameni de afaceri, antreprenori sau din mediul corporate au înlocuit, în weekendul 5-7 iulie,  costumele de business cu tricourile de sailing şi au luat-o pe drumul care duce înspre Marina Limanu. La ceas de seară, pe terasa marinei, ierarhiile păreau să fi dispărut – iar discuţiile însufleţite de aici arătau că fac echipă bună colegi, parteneri de afaceri sau oameni pe care nu îi leagă absolut nimic altceva în afară de pasiunea pentru sailing. Despre evenimentul care i-a reunit puteţi citi în noul număr al Business Magazin.

►Dragoş Constantinescu este primul român numit la conducerea Ursus Breweries, liderul pieţei de bere. După 20 de ani de carieră internaţională, s-a întors la meleagurile care nu au fost niciodată departe de gândul său. Ce planuri are acum la întoarcerea în România?

►În timp ce oamenii încă se obişnuiesc cu ideea de fintech, companiile de tehnologie introduc deja pe piaţă un nou concept: techfin. Ce înseamnă acesta şi ce impact va avea asupra sistemului bancar puteţi afla în noua ediţie a Business Magazin.

►Ford România va lansa în producţie la Craiova în toamna acestui an noul SUV Puma alături de Ecosport, iar odată cu acesta, producţia uzinei este aşteptată să urce  dincolo de 200.000 de unităţi anual. Ce urmează pentru producătorul auto?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO