Media & Advertising

Ce puteţi citi în noua ediţie Business MAGAZIN. „Skin in the game” nu este doar o sintagmă sau o tehnică de lucru, ci un principiu de business şi de viaţă

Ce puteţi citi în noua ediţie Business MAGAZIN....
17.11.2020, 00:05 159

♦ „Skin in the game” nu este doar o sintagmă sau o tehnică de lucru, ci un principiu de business şi de viaţă, crede Rudi Vizental, CEO al Roca Investments. După acest principiu a reuşit să ghideze Roca, în doar trei ani, spre o echipă formată din antreprenori şi lideri de business cu tradiţie în piaţă, un portofoliu cu jucători importanţi din mediul de afaceri local şi o evaluare de peste 22 de milioane de euro.

♦ Pentru Dragoş Anastasiu, el însuşi un personaj al mediului de afaceri local, cărţile au un rol important în dezvoltarea personală, dar şi un loc bine delimitat în agenda sa. Mai precis, în cea de weekend şi de vacanţe. Nu ştim cu precizie de câte concedii a avut timp în cei peste 25 de ani de activitate în domeniul turismului, dar am aflat totuşi care sunt lecturile ce-i servesc drept sursă de inspiraţie executivului care a fost votat şi în acest an printre cei mai admiraţi lideri din businessul românesc.

♦ Tipul de locuinţă la care visăm - apartament sau casă - este o temă recurentă în discuţiile românilor, care au o predispoziţie aproape ancestrală pentru statutul de proprietar. La ce trebuie să te uiţi însă când se depăşeşte stadiul de discuţie şi eşti pus în faţa unei astfel de alegeri am discutat în cea mai recentă ediţie a webinarului Real Estate. Real Talk. by Storia.ro, iar concluziile le puteţi citi şi în Business MAGAZIN.

♦ Peste 100.000 de români lucrează în industria de IT, în timp ce un număr tot mai mare de companii din HoReCa, turism şi nu numai se închid sau renunţă la o parte din angajaţi. În contextul pandemic, industria de IT ar putea fi colacul de salvare pentru românii care rămân fără loc de muncă. În cât timp poţi deveni IT-ist?

♦ Că porţia de paste, de tocăniţă sau ciorbă poate să bată la uşă, o ştim deja cu toţii. Pandemia care ne-a „închis” - într-o măsură mai mare sau mai mică - în case a mai accelerat însă o tendinţă: comenzile de mâncare la kilogram. Cine sunt antreprenorii care s-au orientat pe această nişă?

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO