Media & Advertising

Apetitul românilor pentru sport duce veniturile 7card la şapte milioane de euro în 2018

Andrei Creţu este co-fondator 7card. El a fondat compania alături de Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu.

Andrei Creţu este co-fondator 7card. El a fondat compania alături de Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu.

Autor: Florentina Niţu

06.09.2018, 00:05 534

Compania Benefit Seven, care deţine brandul 7card (concept de abonamente unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport şi wellness), se aşteaptă la afaceri de peste şapte milioane de euro în acest an, mai mari cu 50% faţă de anul trecut. De altfel, în prima jumătate a anului, compania a ajuns la afaceri de 3,2 milioane de euro.

„Companiile din România, nu doar cele internaţionale, ci şi cele locale, încurajează tot mai mult practicarea unui sport, fiind conştiente că angajaţii care sunt activi fizic devin tot mai productivi, mai energici la locul muncă şi au o stare de spirit benefică mediului de lucru, ceea ce în mod indirect influenţează pozitiv rezultatele pe termen lung ale fiecărui business. Totodată, introducerea unui abonament la o sală de sport printre beneficiile extrasalariale ajută la atragerea şi retenţia angajaţilor în companie“, povesteşte Andrei Creţu, cofondator 7card. El a fondat compania alături de Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO