Media & Advertising

Andreea Esca şi Cristian Leonte prezintă ediţia specială a Ştirilor Pro Tv, dedicată nunţii regale

Autor: Pro TV

28.04.2011, 14:40 53

O lume întreagă aşteaptă cusufletul la gură cel mai spectaculos eveniment al anului, nuntaprinţului William cu Kate Middleton, care va avea loc pe 29 apriliela Londra. Andreea Esca şi Cristian Leonte sunt gazdele ediţieispeciale a Ştirilor Pro Tv, difuzată între 10:00 şi 16:00. Înacelaşi timp, Amalia Enache, corespondentul Ştirilor Pro Tv trimisla Londra, va introduce telespectatorii în atmosfera de maresărbătoare şi va relata pas cu pas etapele ceremoniei.

"Nunta regală va fi un momentfastuos al istoriei. Sunt onorat să fiu parte a echipei care vatransmite pentru telespectatorii noştri spectaculoasa ceremonie dela Londra. Cred că toţi avem nevoie să vedem din când în cândprinţi şi prinţese adevărate, alături de oameni care au croit lumeaaşa cum este astăzi, chiar dacă nu întotdeauna ne place", amărturisit Cristian Leonte.

"Ca jurnalist, să fii în mijloculunui astfel de eveniment este o provocare completă: de laentuziasmul de a vorbi despre o poveste frumoasă, în contrapunct cuavalanşa de ştiri dramatice, de la ceremoniile spectaculoase şipână la apetitul britanicilor sau al turiştilor pentru aceastăpoveste, de la implicaţiile economice până la pulsul străzii", adeclarat Amalia Enache, care conştientizează pe deplinresponsabilitatea de a oferi telespectatorilor Pro Tv şansa de apătrunde cât mai mult în atmosfera uluitoare: "Iau cu mineresponsabilitatea că prin ochii mei milioane de români trebuie săse simtă ca şi când ar fi acolo. Îi voi introduce în atmosferaevenimentului, cu toate faţetele lui, bănuite şi nebănuite. Voiîncerca să transmit de fapt starea acestei zile umăr la umăr cucolegii mei din studio şi alături de redactorii Ştirilor Pro Tv casă creionăm imaginea completă a acestui eveniment."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO