Media & Advertising

Andreea Esca, Elena Udrea şi Dezvoltarea Turismului Naţional

Andreea Esca, Elena Udrea şi Dezvoltarea Turismului Naţional
28.06.2010, 15:24 73

În cel mai nou număr al revistei The ONE, Andreea Esca vorbeşte în editorialulsău despre alegerile pe care trebuie să le facematunci când vine vorba de vacanţă şi despre cum a scăpat România dedezvoltarea turismului national.

"Anul trecut, chiar i-am promis d-nei Udrea că, de îndată celucrurile vor merge şi la noi ca în Antalya, îmi voi schimbaalegerile. Dar cred că Alexia şi Aris vor fi la masterat cand vomrelua discuţia, iar toboganele de apă nu vor mai fi delocinteresante pentru niciunii dintre noi.

Desigur că la Constanta nu avem 6 luni pe an de vreme bună ca săaibă timp oamenii de afaceri să-şi recupereze investiţiile, darnici nu există bunăvoinţă. Şi nici statul român nu i-a ajutat cufacilităţi ca în Turcia, pentru a putea crea asemenea resorturi. Şiapoi, chiar dacă i-ar fi ajutat, să zicem, trebuia să importăm şinişte angajaţi serviabili, cu zâmbetul pe buze, care să nu se simtăderanjaţi că le ceri o îngheţată din 5 în 5 minute.

Dar criza ne-a adus rezolvarea mult mai rapidă a acesteiprobleme, în sensul că oamenii nu vor mai avea în curând bani să semai ducă nici în parcul din propriul oraş, şi uite cum a scăpatRomânia de dezvoltarea turismului naţional". Citiţi editorialul Andreei Esca ewww.onemagazine.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO