Media & Advertising

Amy Winehouse a fost incinerată

Amy Winehouse a fost incinerată

Autor: Mediafax

26.07.2011, 18:58 413

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fostincinerată marţi după-amiază, în cadrul uneia dintre etapeleceremoniei funerare la care participă rudele şi câţiva prieteniapropiaţi ai artistei, precum starleta KellyOsbourne şi producătorul muzical Mark Ronson.

Un convoi de automobile negre cu geamuri fumurii a păstruns încimitirul Edgwarebury din nordul Londrei la ora prânzului, marţi,dând semnalul de începere a acestei ceremonii funerare care a avutun caracter privat, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a murit sâmbătă seara în apartamentul eidin cartierul londonez Camden.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, şi-a luat unemoţionant adio de la fiica lui, încheindu-şi discursul susţinut înmemoria artistei cu următorul mesaj: "Noapte bună, îngerul meu.Somn uşor. Mama şi tata te iubesc atât de mult".

Printre persoanele prezente la ceremonie s-au aflat membri aifamiliei Winehouse, prieteni apropiaţi ai cântăreţei, precumKelly Osbourne şi Mark Ronson, dar şi "familiamuzicală" a artistei, alcătuită din cântăreţele care făceau backingvocals pentru Amy Winehouse şi managerul acesteia.

"Mitch a fost amuzant, a spus câteva poveşti minunate desprecopilăria lui Amy. A fost o celebrare a vieţii ei. El a vorbit înmai multe rânduri despre cât de fericită era ea în ultima vreme, încomparaţie cu ultimii ani. Mitch le-a mulţumit multor persoane careau făcut parte din viaţa lui Amy", a declarat Chris Goodman,purtătorul de cuvânt al familiei Winehouse.

Referindu-se la iubitul cântăreţei, regizorul Reg Traviss,Goodman a adăugat: "Mitch a spus că cei doi abia aşteptau să îşiconstruiască un viitor împreună".

Potrivit unui martor, la ceremonie au fost prezente circa 150 depersoane. Citiţi mai mult despre înmormântarea lui Amy Winehouse pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO