Media & Advertising

Adrian Sârbu: Am suficiente motive să o ajut pe Teo. Ea este parte a istoriei de succes a PRO TV

Autor: Mediafax

12.01.2011, 20:29 26

Adrian Sârbu afirmă că o ajută pe Teo Trandafir pentru că esteparte a istoriei de succes a PRO TV şi îşi exprimă convingerea cămulţi oameni şi-ar fi dorit să facă acest lucru, dar nu au putut,precizând că toţi aceştia pot considera că a acţionat şi în numelelor, scrie Mediafax.

"Am suficiente motive să o ajut pe Teo cu tot ce pot. Să nuuităm că ea este parte a istoriei de succes a PRO TV. Eu îmirecunosc o obligaţie morală faţă de tot ceea ce înseamnă aceastăistorie, inclusiv faţă de oamenii care au participat la construcţiaei. Fără să dramatizez, situaţia medicală în care se afla Teo erauna foarte gravă şi cerea o acţiune rapidă şi competentă. Suntconvins că mulţi oameni şi-ar fi dorit să o ajute, dar nu au putut.Să considere că am acţionat şi în numele lor", afirmă Adrian Sârbuîntr-o declaraţie remisă agenţiei MEDIAFAX.

Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost transportată, marţiseară, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zilede internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatităacută de severitate medie.

Timp de şase ani, în perioada 2000 - 2006, Teo Trandafir aprezentat la PRO TV emsiunea de divertisment care ii purta numele,"Teo", dar şi emisiuni estivale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO