Media & Advertising

Ad.Print European Festival: unda verde pentru inscrieri

15.10.2004, 00:00 19



Inscrierile in cadrul Ad.Print European Festival au inceput, astfel ca echipe de creatie ale agentiilor locale sau multinationale din peste 40 de tari isi vor putea inregistra lucrarile direct pe site-ul www.adprint.ro pana la data de 15 noiembrie. Se vor lupta pentru cate un "Angel" lucrarile participante la sectiunile din concurs destinate produselor si serviciilor. Pe baza inscrierilor din aceste sectiuni juriul va decerna "Crystal Angels" pentru: Best use of Art Direction, Best Use of Copywriting, Best Use of Illustration, Best Use of Photography si Best Use of Typography. Celor mai bune echipe de creatie li se vor acorda "The Golden Angel", "The Silver Angel" si "The Bronze Angel" in baza portofoliului compus din lucrari inscrise la categoriile destinate produselor si serviciilor. Marele premiu al festivalului, "The Agency of Angels 2004", va fi decernat agentiei cu cele mai bune echipe de creatie in competitie.



La sfarsitul perioadei de inscrieri, website-ul www.adprint.ro va gazdui componenta online a expozitiei Ad.Print, iar toti cei interesati in fenomenul advertising-ului din Romania si Europa vor putea sa o viziteze si sa faca pronosticuri asupra echipelor de creatie care vor urca pe podium.



Lucrarile inscrise vor putea fi vazute in cadrul expozitiei gazduite de Ad.Print European Festival la Poiana Brasov. Tot aici, in cadrul festivalului, vor avea loc seminarii si workshop-uri care sa faciliteze schimbul de experienta si know-how dintre scolile de publicitate ale continentului, dintre curentele si abordarile specifice fiecarei tari.



Festivalul Ad.Print este oganizat de Millenium Communications, iar editia din acest an se va desfasura in perioada 2 - 5 decembrie la Poiana Brasov. Pentru Ad.Print European 2004, organizatorii au pregatit cateva transformari substantiale - ce au devenit necesare o data cu deschiderea acestei editii catre intreaga Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO