Info

Universitatea Tiffin în România: O punte către excelenţă în educaţia de business

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

27.11.2023, 12:32 410

Universitatea Tiffin, un stâlp al educaţiei de business cu rădăcini ce se întind pe parcursul a 135 de ani în Statele Unite, a sărbătorit recent un dublu eveniment în România: cea de-a douăzecea generaţie de absolventi ai programului de Executive MBA şi prima generaţie de studenţi licenţiaţi în administrarea afacerilor, Bachelor of Business Administration.

Prezentă la acest eveniment, Dr. Lillian Schumacher, preşedintele Tiffin University, alături de distinşi membri ai corpului didactic şi ai consiliului de administraţie din SUA, a subliniat angajamentul Tiffin faţă de promovarea excelenţei în educaţia de afaceri din România.

„România este o ţară ce preţuieşte educaţia, iar cursanţii programelor de BBA si EMBA au demonstrat un grad crescut de interes şi profesionalism, de la un an la altul. Modelul de învăţare propus de noi a fost catalizatorul succesului nostru aici, şi a avut un impact direct asupra succesului şi dezvoltării profesionale a studenţilor. Universitatea noastră se bucură de o reputaţie excelentă, oferă programe academice valoroase, are profesori competenţi, se mândreşte cu studenţi ce au obţinut rezultate remarcabile şi oferă un mediu de învăţare plăcut şi prietenos.” a declarat Dr. Schumacher.

Programul Executive MBA de la Tiffin se remarcă prin diversitatea profilului studentului, care are în medie 15 ani de experienţă profesională şi 10 ani în poziţie de conducere. Vârsta medie a studenţilor este de 38 de ani, iar în ceea ce priveşte egalitatea de gen, 60% dintre studenţi sunt bărbaţi, iar 40% femei.

Modulele Tiffin EMBA sunt meticulos concepute pentru a acoperi domenii de afaceri esenţiale şi pentru a dezvolta abilităţile de leadership în business. In cadrul celor 14 cursuri de studiu, participanţii dobândesc, de asemenea, competenţe transferabile precum gândirea critică, planificarea strategică, comunicarea eficientă, negocierea şi managementul proiectelor, care sunt imediat aplicabile în rolurile lor curente.

 De ce se remarcă programul Tiffin MBA?

  • Expertiza americană în România: Unul dintre punctele de diferenţiere ale programului este reprezentat de corpul profesoral. Venind din Statele Unite, aceşti profesori nu sunt doar academicieni, ci profesionişti cu o experienţă vastă în diverse industrii. Perspectivele lor, care decurg dintr-o înţelegere profundă a dinamicii afacerilor globale, oferă studenţilor o experienţă de învăţare de neegalat.
  • Perspective de afaceri în timp real: Metodologia de studiu de caz oferă o învăţare în timp real. Programul pune accentul pe învăţarea din situaţii de afaceri actuale. Această abordare în timp real asigură faptul că studenţii sunt întotdeauna în sincronizare cu pulsul pieţei, gata să abordeze provocările mediului de afaceri.
  • Excelenţă recunoscută: Absolvirea la Tiffin nu acordă doar o diplomă de MBA - conferă onoarea de a absolvi la American School of Business. Cu acreditări de la instituţii de top internaţionale, diploma de la Tiffin este o dovadă a angajamentului e nezdruncinat al programului faţă de excelenţa academică.
  • Comunitate exclusivistă: Studenţii fac parte dintr-o cohortă exclusivistă de 25 de studenţi cu un bogat background managerial. Comunitatea de business este formată din sute de manageri de top şi antreprenori, esenţială pentru a avea o reţea puternică şi interesantă de contacte.

Absolvenţii programului, precum, Ion Georgescu,country manager al Bitdefender România & Moldova, subliniază importanţa dezvoltării profesionale continue şi a educaţiei în stimularea progresului individual şi social.

"Dezvoltarea profesională este o modalitate de a-ţi satisface nevoia de creştere şi de a-ţi exploata potenţialul maxim. Indiferent de stadiul carierei tale, îmbunătăţirea constantă şi învăţarea continuă pot aduce satisfacţie şi împlinire personală.”

Educaţia continuă este esenţială pentru a rămâne relevant şi competitiv într-o lume în continuă schimbare şi pentru a-ţi îmbunătăţi oportunităţile de carieră şi dezvoltare personală. Educaţia stimulează inovaţia şi progresul în societate.

“Am învăţat cum să îţi dezvolţi o înţelegere complexă a diferitelor situaţii, să poţi să iei decizii, având capacitatea de a-ţi modela atitudinea şi gândirea faţă de anumite comportamente, astfel încât rezultatele obţinute să îţi definească succesul “

Mioara Iofciulescu, CEO al Atlantis România, vorbeşte despre lecţiile de colaborare învăţate în cadrul programului şi despre cum capacitatea de a lucra în echipă este crucială în succesul oricărui proiect.

Puterea echipei este lucrul esenţial pe care l-am învăţat în cadrul acestui EMBA. De cât de pregătiţi sunt colegii cu care trebuie să lucrezi, de gradul lor de implicare şi interes, depinde mare parte din succesul unui proiect. Iar eu am avut ocazia să colaborez cu profesionişti în diverse domenii de activitate, cu care am împărtăşit experienţe extraordinare.

Alăturaţi-vă unei cohorte de elită

Exclusivitatea Tiffin este evidentă în cohorta sa, un grup de 25 de studenţi, fiecare dintre ei aducând o bogată experienţă managerială. Acest lucru facilitează discuţii consistente, pline de învăţaminte, perspective diverse şi un mediu propice învăţării holistice.

Pentru cei interesaţi să îşi extindă orizonturile şi să îşi aprofundeze cunoştinţele în administrarea afacerilor, următoarea serie de cursuri EMBA este programată să înceapă în martie 2024. În semn de apreciere pentru cei care îşi confirmă participarea din timp, Tiffin University oferă o reducere specială de 1500 de euro pentru înscrieri până la data de 30 decembrie 2023.

Roxana Farrugia, Director al Tiffin University Romania, îşi exprimă satisfacţia faţă de impactul pe care universitatea l-a avut în mediul de afaceri românesc: „Ne onorează faptul că am putut influenţa pozitiv comunitatea de business din România, având în istoricul nostru peste 550 de absolvenţi de când programul a fost lansat local, acum 22 de ani. Apreciem contribuţia fiecăruia dintre absolvenţii noştri la acest program şi le dorim succes în continuare în toate proiectele lor.”

Pentru mai multe detalii despre înscriere, contactaţi Universitatea Tiffin la ionitare@tiffin.edu sau office@tiffinmba.ro. Alternativ, sunaţi la 0728 225 574 sau 021 402 54 55.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO