Info

Tragedie în Argeş: Fiul unui consilier local, omorât în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten

Tragedie în Argeş: Fiul unui consilier local, omorât...

Autor: Laura Petrescu

03.09.2019, 10:34 2441

Un tânăr de 23 de ani, din Argeş, fiul unui consilier local din Popeşti, a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten. În urma conflictului, un alt consilier local şi doi băieţi ai acestuia au fost reţinuţi.

Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, între 7 persoane din comuna Popeşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş. Conflictul este unul mai vechi, se pare. Bărbaţii s-au luat la ceartă, iar imediat a început şi bătaia.

În urma altercaţiei, două persoane au fost transportate la spital, printre care şi fiul unui consilier local, un tânăr de 23 de ani, care a murit după ce a ajuns la unitatea sanitară.

În acest caz, au fost reţinute trei persoane.

„Poliţistii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare ordonanţele de reţinere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pe numele a trei bărbaţi de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei sunt bănuiţi că ar fi fost implicaţi într-o altercaţie cu alţi patru bărbaţi, pe raza comunei Popeşti, în urma careia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă. Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere”, arată IJP Argeş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul sărise în ajutorul unui prieten, cel care se afla în conflict cu un tată şi doi fii ai acestuia.

La rândul său, primarul comunei Popeşti, Ion Mihai, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul reţinut, alături de cei doi fii, este şi el consilier local în comună, aflat la primul mandat.

„Este tragic. S-a ales ce s-a ales în urma lui. Amănunte nu ştiu. A fost la miezul nopţii. Tânărul care a murit este fiul unui consilier local, cel reţinut este şi el consilier local. Nu părea să ajungă la aşa ceva, era inofensiv. Din ce am înţeles, tinerii s-au dus în satul vecin, la fete”, a declarat Ion Mihai.

Marţi, cele trei persoane reţinute vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO