Info

The Blockchain Innovation Summit

Articol cu conţinut publicitar

The Blockchain Innovation Summit

Autor: Publicitate

25.10.2021, 11:00 577

Unul dintre cele mai râvnite evenimente al anului în materie de inovaţie tehnologică, The Blockchain Innovation Summit va avea loc pe 27 Octombrie la fastuosul Palazzo Versace din Dubai. ICICB şi The Luxury Bank au deosebita onoare de a vă prezenta o experienţă care promite a fi revoluţionară.

Peste 20 de experţi de renume mondial, printre care Blidaru-Mihnea Alexandru, Daniel Mihai si Vladimir Iancu, împreună cu specialişti în domeniu, vor susţine o serie de discursuri menite să decodeze secretele Blockchain-ului: într-un limbaj simplu, uşor de înţeles pentru cei aflaţi la început de drum. Ei vor fi susţinuţi de peste 40 de creatori de conţinut arhicunoscuţi, precum George Buhnici sau Cristian Dascălu.

La eveniment vor fi prezenţi şi antreprenori din toate colţurile mapamondului, reprezentanţi ai multinaţionalelor şi investitori în căutarea noilor idei de miliarde – cu nobilul scop de a facilitata un viitor sustenabil: împreună, pentru toţi.

Pe scurt: networking, educaţie şi inovaţie, toate învârtindu-se în jurul celei mai revoluţionare tehnologii de la apariţia Internetului: Blockchain-ul.

 

Dar ce este, de fapt, acest Blockchain?

În termeni simpli, Blockchain-ul este o bază de de date. Noutatea vine din faptul că aceasta stochează seturi de date în blocuri impermutabile, strâns legate între ele. Odată ce un un set de date penetrează în totalitate un nou bloc, acesta este automat legat blocului anterior, ordonându-se automat cronolgic.

Până în acest moment, Blockchain-ul a fost utilizat în principal ca un mecanism pentru tranzacţii financiare. La Blockchain Innovation Summit, ICICB & The Luxury Bank vor să evidenţieze şi celelalte utilităţi extraordinare ale acestei tehnologii - acelea de a schimba din temelii economia globală, şi nu numai: de la industrii precum pescuitul, până la artă şi servicii de lux.

Cum? Pentru că Blockchain-ul este descentralizat. Asta înseamnă că este imutabil, seturile de date introduse fiind ireversible şi imposibil de alterat. Practic, nimeni nu se poate atinge de ele odată ce se află acolo. Puterea de nedescris pe care tehnologia în cauză o posedă se materializează prin faptul că nu există o singură persoană care ar deţine controlul deplin, ci mai degrabă un colectiv, parte la reţeaua de blocuri.

Prin facilitarea implementării acestei tehnologii la nivel global, vom fi cu toţii cu un pas mai aproape de democratizarea totală a economiei de piaţă şi alte domenii ce au nevoie de baze de date si sisteme sigure, incoruptibile. Iar totul va începe pe 27 Octombrie cu Blockchain Innovation Summit la Palazzo Versace Dubai.

 

De Metaverse ati auzit?

În momentul de faţă, nu există o definiţie general valabilă pentru Metaverse. Unii ar spune că ar fi o versiune mai nouă şi mai chic a Internet-ului pe care-l ştim în ziua de azi. Alţii l-ar descrie ca pe un set de spaţii virtuale unde poţi crea şi explora împreună cu alţi indivizi - aflaţi într-un spaţiu fizic diferit de-al tău. Dacă sună în continuare ambiguu, e perfect normal.

Misiunea celor invitaţi la The Blockchain Innovation Summit este de a simplifica acest concept pentru toată lumea. Cum ar spune celebrul academician Janet Murray – Metaverse-ul este ca o întâlnire magică pe Zoom dusă la un alt nivel, plină de noi aventuri la fiecare pas.

Nu vom întra în prea multe detalii acum, dar Luxandia – produsul celor de la The Luxury Bank – are obiectivul de a revoluţiona relaţia dintre experienţele socialele şi creaţiile virtuale, facilitându-le existenţa într-un singur loc, prosper şi uşor accesibil tuturor.

 

The Luxury Bank:

The Luxury Bank, o cunoscută companie bazată pe blockchain şi operând în industria luxury, are ambiţii mari pentru viitor. Pe lângă platforma globală caritabilă non-profit lansată în August anul acesta, focusul celor de la The Luxury Bank se va îndrepta spre Metaverse.

Potrivit Yahoo Finance, ICICB a finanţat în prima fază proiectul celor de la The Luxury Bank cu $10M. Totuşi, cei de la ICICB sunt optimişti că acesta este doar începutul şi aşteaptă cu interes momentele şi prezentarea revoluţionarei platforme Luxandia de la The Blockchain Innovation Summit 2021.

 

Blockchain Innovation Summit: 27.10 @Palazzo Versace Dubai:

Acestea fiind spuse, evenimentul organizat cu entuziasm de nimeni alţii decât specialiştii în comunicare de la Viral Strategies prin filiala nouă din Emiratele Arabe Unite, promite o incluziune în viitor prin puterea Blockchain-ului, networking-ului, facilitarea şi amplificarea ideilor de valoare şi, nu în ultimul rând, a bunei dispoziţii. Pentru că vrem să ne simţim ca acasă: împreună.

Pe lângă unicitatea si fascinaţia oferite de celebrul Palazzo Versace, seara va fi presărată de momente artistice şi divertisment. Pentru petrecerea de după, organizatorii au pregătit ceva special la The Float Dubai – pe celebrul yacht “The Queen Elisabeth”.

În încheiere, reiterăm impactul pe care Blockchain Innovation Summit 2021 vrea să-l aibă asupra omenirii. Un eveniment livrat cu entuziasm şi interes pentru tehnologie şi sustenabilitate de ICICB, The Luxury Bank & Viral Strategies: cu toţii împreună pentru un viitor descentralizat şi democratizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO