Info

Telefon nou Huawei? Aplicaţiile de care ai nevoie te aşteaptă să le descoperi în HUAWEI AppGallery

Articol cu conţinut publicitar

Telefon nou Huawei? Aplicaţiile de care ai nevoie te...

Autor: Publicitate

16.11.2020, 08:00 1518

Ai deschis noul tău HUAWEI Mate 40 Pro pentru prima dată? Pe ecran te aşteaptă magazinul AppGallery, cu peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale.

La fel ca tine, magazinul AppGallery nu rămâne niciodată acelaşi. El devine mai bun, în fiecare zi, pentru că tu vrei mai mult în fiecare zi.

Pentru că vrei să rămâi mereu în contact cu ştirile care contează pentru tine, noul tău smartphone ţi-a pregătit în store aplicaţia Ştirile PROTV, care se alătură aplicaţiei EuropaFM şi altor aplicaţii de top în materie de ştiri.

Mai mult, pe ecranul telefonului, imediat după ce ai terminat de citit ştirile, te poţi ocupa de plata facturilor la utilităţi prin aplicaţia Pago, una dintre noile vedete ale HUAWEI AppGallery.

O poţi folosi pentru a-ţi plăti toate facturile dintr-un singur cont, îţi poţi gestiona locurile de consum, ale tale sau ale celor apropiaţi, poţi primi notificări înainte de scadenţa facturilor şi o poţi utiliza chiar şi pentru încărcarea creditului mobil sau pentru asigurările RCA.

Toate acestea sunt posibile de la prima utilizare a noului tău HUAWEI Mate 40 Pro, prin intermediul magazinului propriu de aplicaţii. Locul în care găseai deja până acum aplicaţii de utilităţi precum MyEnel şi MyElectrica.

Fie că vrei să îţi plăteşti facturile, să îţi gestionezi conturile bancare sau să dai o comandă de mâncare pentru prânz, noul tău Mate nu te va dezamăgi. Ba chiar te va lăsa să le faci pe toate în acelaşi timp.

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G şi capabilă să gestioneze cu uşurinţă calcule complexe şi operaţiuni multi-tasking.

Noul tău Mate va fi mereu pregătit de acţiune, iar noua funcţie dinamică Eyes on Display poate fi activată dintr-o privire, cu afişaje interactive, care pot fi personalizate şi care găzduiesc toate informaţiile de pe telefonul tău

După o zi întreagă alături de noul telefon, o zi în care ţi-ai gestionat toate nevoile de pe acelaşi ecran, poţi fi sigur că el va fi în continuare lângă tine atunci când ai nevoie de relaxare sau distracţie. Întreaga serie HUAWEI Mate 40 este echipată cu tehnologia SuperCharge, necesară pentru a ţine pasul cu cerinţele 5G.

Pentru că ştim cât de importante sunt confidenţialitatea şi securitatea pentru tine, sistemul de operare EMUI 11 oferă soluţii complete pentru a proteja utilizatorii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO