Info

(P) Vrei să lucrezi în consultanţă, dar îţi place flexibilitatea? PwC România lansează platforma ”Proiecte pentru freelanceri”

(P) Vrei să lucrezi în consultanţă, dar îţi place...

Autor: Publicitate

05.10.2021, 10:14 753

Bucureşti, 04 octombrie 2021 Munca la distanţă, munca virtuală sau cea colaborativă au prins avânt după apariţia pandemiei, având avantaje precum programul de lucru flexibil şi mobilitatea, iar mulţi specialişti optează în  ultima perioadă pentru freelancing şi proiecte punctuale.

Dealtfel, aşteptările angajaţilor din toată lumea s-au schimbat rapid, mai ales de la apariţia pandemiei, fiind evidentă preferinţa pentru flexibilitate. Aproape jumătate (48%) dintre cei 32.500 de respondenţi la nivel global ai sondajului PwC ”Hopes and fears 2021” consideră că angajările tradiţionale nu vor mai exista şi că abilităţile vor fi oferite pe termen scurt companiilor care au nevoie de ele.

Adaptându-se noilor tendinţe de pe piaţa muncii, PwC România lansează platforma online ”Proiecte pentru freelanceri”, prin care caută specialişti independenţi care să lucreze împreună cu profesioniştii PwC în diferite proiecte derulate pentru clienţii companiei.

”Într-un mediu dinamic şi competitiv, în care piaţa capitalului uman se transformă rapid, freelancing-ul prinde tot mai mult teren şi în România. Am iniţiat această platformă pentru a aduce alături de noi oamenii care au experienţă şi abilităţi valoroase, dar care preferă să lucreze flexibil, în anumite proiecte. Practic, suntem deschişi fiecărui specialist care îşi doreşte să colaboreze în proiecte de consultanţă”, a declarat Daniel Anghel, Partener şi Lider al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică.

Freelancerii se pot înregistra pe platforma dedicată, unde îşi încarcă CV-urile pentru a lucra în proiecte de consultanţă fiscală, juridică, dedicate ESG sau de tehnologie, derulate de PwC România pentru clienţii din diverse industrii, precum farma, energie, retail, imobiliare sau servicii financiare.

Prezentă pe piaţa locală de 30 de ani, PwC România oferă servicii de consultanţă fiscală şi juridică, consultanţă pentru afaceri, audit financiar şi non-financiar, având o echipă formată din peste 800 de specialişti în România şi Republica Moldova.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societăţii şi de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o reţea de firme prezentă în 155 de ţări cu mai mult de 284.000 de profesionişti ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică. © 2021 PwC. Toate drepturile rezervate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO