Info

(P) Vinurile rafinate merită un răcitor la cele mai înalte standarde. GAGGENAU aduce un plus valoare pe piaţă

Autor: Publicitate

09.12.2021, 08:00 271

O colecţie de vinuri este o investiţie care trebuie protejată ca oricare alta. O depozitare corespunzătoare îţi va proteja colecţia de efectele dăunătoare pe care le pot avea lumina, căldura, şi mişcarea, sau schimbările de temperatură. Factori foarte importanţi în conservarea pe termen lung a vinurilor tale preferate.

Cum să alegi răcitorul potrivit pentru tine?

La fel ca orice altceva din viaţa ta, răcitorul perfect de vinuri trebuie să răspundă întrutotul nevoilor tale. Sunt mai multe aspecte de care ar trebui să ţii cont, precum design-ul, caracteristicile, capacitatea, dar şi partea de suport şi garanţie (oferite de grupul BSH, producătorul acestora).  Cum arată spaţiul în care va intra? Care este arhitectura locuinţei? Ai nevoie de o singură zonă de răcire sau de două? Poate chiar de trei? Câte vinuri numără colecţia ta actuală şi care a fost rata de creştere până acum? Timpul tău liber este limitat şi ai nevoie să ştii că mergi la sigur şi că beneficiezi de suport 100%?

Un răcitor cu care nu poţi da greş niciodată este Gaggenau 400, RW466305. Unul dintre produsele-vedetă ale legendarului brand german cu peste 300 de ani vechime, este un model care satisface şi cele mai exigente nevoi. Capacitatea de 99 de sticle, împreună cu cele 3 zone independente de control al temperaturii îţi permit să ai mereu la îndemână o varietate cât mai mare din produsele tale preferate, fie ele vinuri roşii, albe, sau băuturi alcoolice cu temperatură mai scăzută decât cea a vinului, precum vodka sau şampania. Control precis între +5-+20 grade Celsius, volum interior de 361 de litri, interior uşor de întreţinut şi sigur din oţel inoxidabil (graţie proprietăţilor antifungice), închidere şi deschidere elegantă şi fără efort (push to open and soft close, astfel încât să îl poţi manevra chiar dacă ai mâinile ocupate) sunt doar câteva dintre calităţile incontestabile cu care Gaggenau Seria 400 se mândreşte.

Design-ul se remarcă prin supleţe şi simplitate, integrându-se cu uşurinţă în case cu estetică diferită, în timp ce interiorul poate fi configurat conform preferinţelor tale, printr-un spaţiu mai redus sau mai generos pe partea de vin alb sau roşu. Gaggenau 400 vine opţional şi cu un suport de lemn în care poţi evidenţia într-un mod elegant o raritate a colecţiei tale, precum nobilul Chateau Latour 1959/2009.

Distribuţia dinamică a aerului în interiorul frigiderului împiedică apariţia mucegaiului sau a altor ciuperci care pot afecta vinurile (o protecţia suplimentară pe lângă coloritul sticlei de vin). Protecţia UV a sticlei de pe uşă reprezintă un scut împotriva radiaţiilor solare, ceea ce face ca aceste frigidere sa fie perfecte si pentru a fi amplasate pe o terasă sau o bucătărie în aer liber. Dezgheţarea automată prin sistemul de evaporare preîntâmpină chiar şi apariţia peliculei de gheaţă, datorită controlului automat al excesului de umiditate.

Iar acesta este numai începutul. Descoperă şi tu universul GAGGENAU la showroom-ul Kitchen Inc de pe strada Polonă, numărul 68, Bucureşti, locul unde luxul şi calitatea se întâlnesc pentru a da naştere celor mai sofisticate produse!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO