Info

(P) Un machiajul pentru birou conform tuturor regulilor!

(P) Un machiajul pentru birou conform tuturor regulilor!

Autor: Publicitate

25.08.2021, 11:35 66

Un look pentru birou nu trebuie să fie plictisitor sau banal, dar în acelaşi timp, imaginea nu trebuie să fie prea strălucitoare. Makeup artiştii recomandă concentrarea pe stilul de birou atunci când creează un machiaj „de lucru”. Dacă vorbim despre bănci sau birouri ale companiilor mari în care este necesar să adere la un anumit cod vestimentar, atunci machiajul de aici ar trebui să fie „democratic”. Dimpotrivă, dacă lucrezi într-o agenţie de creaţie sau într-o companie de modă, îţi poţi lăsa imaginaţia să curgă şi să întruchipeze cele mai noi tendinţe de frumuseţe în domeniul machiajului. Pentru a vă suplini trusa cosmetică cu diverse produse accesaţi site-ul makeup.ro unde găsiţi produsele necesare la un clisc distanţă.

Scopul codului vestimentar de birou este de a crea o atmosferă de lucru şi de a oferi un aspect prezentabil. Machiajul ar trebui să servească aceleaşi scopuri, dar în acelaşi timp să îşi îndeplinească funcţia principală - de a ascunde defectele şi de a sublinia avantajele.

Machiajul „corporativ” se bazează pe două reguli: 1. Într-un astfel de machiaj vă puteţi permite mai multe accente care oferă o imagine mai „serioasă”. 2. Acesta implică limitări în ceea ce priveşte combinaţiile de culori. Nu toate nuanţele pot deveni parte a unei imagini de afaceri. Dă preferinţă clasicilor - culori neutre precum negru, maro, gri, bej, alb.

Un punct important - să ia în considerare caracteristicile iluminării. În general, în birouri există o lumină rece, care face nuanţa pielii tale albăstruie, deci trebuie să alegi o nuanţă uşor mai caldă pentru fondul de ten. Acelaşi lucru este valabil şi pentru fardul de obraz: culorile reci vor accentua doar tonurile albăstrui ale pielii, iar scopul este să subliniem tinereţea şi sănătatea, ceea ce înseamnă că fardul de obraz trebuie aplicat în tonuri mai calde, de exemplu, utilizaţi opţiunile coral, roz, piersic . Puteţi amesteca nuanţe reci şi calde într-o singură culoare şi chiar puteţi adăuga fard de obraz în zona pleoapei superioare.

Puteţi desena săgeţi maro deschis sau negru de-a lungul liniei de creştere a genelor. Săgeata ar trebui să treacă prin colţul exterior al ochiului, dar nu prea departe. O altă opţiune este să trasaţi o linie subţire de-a lungul liniei genelor cu un creion de ochi şi să o amestecaţi în direcţia tâmplelor.

De ce săgeţi? Deoarece sunt capabile să sublinieze şi să consolideze linia de creştere a genelor şi să-ţi facă ochii expresivi sau să le schimbe uşor forma. Săgeata este un element grafic important, o linie care este asistentul tău în machiaj.

Sprâncenele ar trebui să aibă o formă clară. Linia sprâncenelor şi linia ochilor sunt detalii foarte importante în machiajul de birou, care poate deveni şi o componentă emoţională importantă în cadrul negocierilor. Un machiaj delicat şi democratic al ochilor şi o frumoasă linie de sprâncene subliniază stilul dvs. de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO