Info

(P) TRANZACŢIA ANULUI 2021: VÂNZAREA “MOLDOMOBILA IAŞI”

Activul „Moldomobila SA”, este o proprietate imobiliară situată într-o zonă cu potenţial investiţional al mediului ieşean, respectiv în şoseaua Bucium, nr. 34, lângă activul achiziţionat de Kaufland Romania, Secţia de Poliţie 5, Polirom Packaging, Carrefour Iaşi Felicia, Moldova Imobiliare.

Are deschidere la str. Bucium de aprox. 75 ml şi la str. M. Sturza de aprox. 40 ml.

Este situată la aprox. 375 ml de DN24.

Proprietatea imobiliară este pretabilă pentru orice destinaţie comercială/industrială/rezidenţială.

          Activul  „Moldomobila SA” cuprinde teren curţi construcţii cu suprafaţa totală de 64.000,79 mp şi construcţii aferente cu suprafaţa construit-desfăşurată de 17.461,65 mp.

         Activul  „Moldomobila SA se vinde prin procedura de supraofertare.

         Persoanele interesate vor putea supraoferta pentru acest activ plecând de la preţul oferit de 30.000.000 lei, fără TVA, la care se va adaugă minim un pas de supraofertare, respectiv suma de 300.000lei  şi reprezintă suma minimă ce va trebui adăugată ofertei de potenţialul supraofertant faţă de oferta deja existentă.

           Ofertele se depun la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82 până la data limită de 06.07.2021, ora 12.00, împreună cu celelalte documente prevăzute în anunţul de vânzare şi în caietele de sarcini.

Preţul de la care va începe şedinţa de supraofertare va fi echivalentul celei mai mari dintre supraofertele depuse.

 

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.