Info

(P) STIL: Creator de bijuterii din 1991

12.11.2021, 08:30 1659

Poveştile de succes le aparţin întotdeauna celor cu viziune şi curaj. Stil este un brand 100% românesc, pus în scenă în anul 1991 şi adus în lumina reflectoarelor de bijuterii cu design propriu, realizate în atelierul din Râmnicu Vâlcea.

Astăzi, casa de bijuterii Stil, cu o echipă de peste 200 de angajaţi în întreaga ţară,  este prezentă în 12 de oraşe din România, prin 14 magazine STIL şi 9 concept-store-uri Exquisite, reprezentative pentru zona pure luxury, poziţionate în cadrul celor mai importante centre comerciale, la care se adaugă prezenţa online a brand-ului, www.bijuteriastil.ro şi www.qdiamonds.ro, website dedicat în totalitate gemelor naturale, autentice.

În STIL Regal

În 2017, calitatea excepţională a bijuteriilor STIL a fost reconfirmată, brandul primind titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, oferit de către Alteţa Sa Regală Principesa Margareta.

STIL este unul dintre puţinele branduri naţionale care îşi concentrează în întregime resursele pe conceptul de design propriu. Fondatorii Bijuteriei Stil, soţii Groza, ne pot vorbi ore în şir despre cum şi pentru cine sunt create în fiecare zi verighetele din aur, inelele de logodnă cu diamante sau pietre preţioase.

“Achiziţionăm periodic pietre preţioase autentice de la furnizori de talie internaţională, pe care le prindem în monturi din aur realizate în atelierul nostru. Echipa noastră este formată din designeri, bijutieri cu experienţă şi ingineri care au know-how-ul necesar topirii şi prelucrării metalelor preţioase.” Ion Groza, fondatorul STIL.

De 30 de ani, atelier de bijuterii cu tradiţie

Atelierul Bijuteria Stil îmbină metodele tradiţionale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor echipamente de ultimă generaţie. Acestea ajută la obţinerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenţia şi eforturile specialiştilor concentrându-se astfel pe zona de creaţie şi inovaţie.

Pentru Bijuteria Stil, creaţia a fost mereu mai presus decât vânzarea, menţionează domnul Groza şi îşi susţine afirmaţia argumentând că atunci când creezi fără să iei în calcul sfera comercială te poţi numi artist şi că doar în acest fel poţi face lucrurile cu o nebunie romantică.

Colecţiile de verighete sunt compuse din peste 450 de modele, customizabile în funcţie de preferinţele clienţilor. Inelele de logodnă sunt de asemenea realizate în întregime în cadrul atelierului STIL, accentul fiind pus pe modelele care pot deveni iconice pentru brand.

“Este multă muncă în crearea unei bijuterii, gândiţi-vă ce înseamnă să aplici sute de diamante în montura unui colier din aur, trebuie să ai multă experienţă şi desigur răbdare. Pe lângă echipa noastră extrem de talentată, avem şi tehnologia de ultimă generaţie obţinută printr-un proiect de finanţare REGIO de peste 1.500.000 de Euro, prin intermediul căreia putem transpune în realitate orice concept, design, dorinţă.

Ne place să credem că fiecare piesă creată de noi este îmbogăţită cu un strop de infinit. Comercializăm bijuterii din aur şi pietre preţioase sau semipreţioase, majoritatea modelelor fiind realizate de către bijutierii STIL. Încercăm să ne diferenţiem atât prin excelenţa operaţională, cât şi prin calitatea relaţiei cu clienţii noştri. Investim timp şi resurse pentru a le oferi ceea ce îşi doresc, atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al preţului. Este foarte important să putem depăşi bariera procesului de vânzare şi să putem transmite încrederea şi autenticitatea brand-ului STIL.

Moştenirea noastră, a tuturor, reprezintă mesajul pe care îl transmitem mai departe generaţiilor care ne vor urma. Credeţi în voi şi faceţi fiecare zi preţioasă, fiţi voi cea dintâi bijuterie, străluciţi pentru a fi admiraţi de toţi din jurul vostru. Totul este o poveste de dragoste, din dragoste se naşte pasiune şi cu dragoste se naşte orice relaţie, fie că este una umană sau profesională.” Maria Groza, cofondatoare Bijuteria Stil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO