Vezi galeria foto
(3 poze)
Info

(P) SPORTS FESTIVAL a inaugurat în Cluj prima staţie sport smart de bus din ţară. Primeşti bilet dacă faci 20 de genuflexiuni

Clujenii pot să obţină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos şi gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numeşte simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE şi va fi valid pentru o călătorie în reţeaua de transport public a oraşului, zona urbană.

Staţia sportivă inteligentă a fost amplasată în staţia de autobuz Memorandumului Sud şi va funcţiona timp de 2 săptămâni. Clujenii pot obţine Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în faţa unui roboţel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică genuflexiunea făcută de participant şi număra repetările.

Campania de sănătate iniţiată de Sports Festival este demarată cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a încuraja mişcarea şi de a promova un stil de viaţă sănătos.

Proiectul Biletul de Sănătate creează o legătură directă între activitate fizică şi beneficiul câştigat, oamenii primind imediat o recompensă. Mişcarea aleasă este una de bază, uşor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică acest exerciţiu.

Iniţiatorul proiectului, SPORTS FESTIVAL, este unul din marii jucători din industria de evenimente care anul acesta a fost nevoit să amâne festivalul din cauza pandemiei. Având peste 100.000 de participanţi în ediţia din 2019 şi printre invitaţi campioni renumiţi din ţară şi din străinătate, Sports Festival organizează pe parcursul anului mai multe acţiuni în concordanţă cu misiunea cu care a pornit la drum.

Toate acţiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeaşi misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mişcare, să descopere ce sport li se potriveşte şi să lase acel sport să le transforme viaţa.

Acum mai mult ca niciodată, credem că este absolut necesar să îi acordăm sportului mai multă atenţie şi un loc central în vieţile noastre. Prin sport se pot pune bazalele prevenţiei şi educaţiei, publicul poate fi direcţionat către comportamente sănătoase pe termen lung, spune Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Proiectul Biletul de Sănătate este iniţiat de SPORTS FESTIVAL, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Dezvoltat de Life is Hard şi în parteneriat cu Banca Transilvania, Compania de Transport Public Cluj Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

www.sportsfestival.com

contact@sportsfestival.com

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.