Info

(P) Specialiştii ING Bank România, despre leadership şi viziunea digitală a băncii la DevTalks Reimagined, cea mai mare conferinţă virtuală de IT

(P) Specialiştii ING Bank România, despre leadership...

Autor: Publicitate

05.06.2020, 09:00 244

ING Bank România s-a alăturat, în calitate de partener principal, la cea mai mare conferinţă virtuală din domeniul tehnologiei, DevTalks Reimagined, care va avea loc între 10-12 iunie. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, specialiştii din zona de IT a băncii –  Răzvan Sighinaş, CIO, Delia Albu, IT Lead, Bogdan Vizureanu, Chapter Lead, Bogan Costea, Head of Information Security şi Andrei Rugină, Application Architect, vor aduce în prim plan cele mai importante proiecte digitale ale băncii din această perioadă.

Aceştia vor aborda subiecte precum definirea „noului normal” care va duce la apariţia a numeroase inovaţii, într-un context în care distanţarea socială a generat nevoia de proximitate digitală, despre leadership şi modul în care provocările neprevăzute pot fi transformate în oportunităţi, precum şi despre impactul tehnologiei care se află acum în centrul existenţei noastre. Mai mult, reprezentanţii băncii vor povesti despre tranziţia rapidă de la o pondere de 14% work from home la peste 95%, în doar câteva zile, pentru angajaţii din sediul central şi despre decizia de a extinde permanent această pondere, până la 40%, asigurând funcţionarea serviciilor băncii la standardele obişnuite pentru cei peste 1,4 milioane de clienţi la nivel naţional.

ING Bank a pus întotdeauna accentul pe soluţii digitale, prin simplificarea produselor, a serviciilor şi a proceselor, şi a oferit clienţilor instrumentele necesare astfel încât să decidă singuri când şi cum doresc să facă anumite acţiuni. Specialiştii ING Bank vor vorbi şi despre cele şase soluţii digitale dezvoltate de organizaţia Code4România, la care s-au implicat full-time 3 angajaţi ING, încă de la începutul crizei locale generate de pandemia COVID-19, pentru degrevarea presiunii pe sistemul medical, alături de Fundaţia Vodafone România şi Fundaţia Româno-Americană. Aceste soluţii sunt: platforma Stirioficiale.ro, care a fost accesată de peste 2 milioane de români vizitatori unici, Cemafac.ro, Datelazi.ro, Stamacasa.ro, Rohelp.ro şi Diasporahub.ro.

Experienţa la standul virtual ING Bank România

Pe lângă cele 13 conferinţe structurate pe parcursul celor 3 zile, cu speakeri locali şi internaţionali, experienţa din cadrul DevTalks Reimagined va include şi componenta de networking şi interacţiune prin care participanţii se pot conecta cu întreaga comunitate prezentă la eveniment.

Astfel, la standul virtual ING Bank, participanţii vor putea afla mai multe informaţii despre companie şi vor putea interacţiona cu echipele de IT şi colegii din echipa de recrutare a băncii, precum şi prin live chat. Mai mult, aceştia îşi vor putea testa agilitatea şi abilităţile logice printr-o serie de provocări în cadrul unui escape room virtual. Dacă reuşesc să finalizeze provocările în trei minute, participanţii vor intra automat într-o tragere la sorţi la finalul evenimentului şi pot câştiga abonamente gratuite oferite de ING Bank în platforme de e-learning pentru cursuri de codificare.

ING Tech, hubul global de dezvoltare de software al grupului ING, va fi prezent, de asemenea, la standul virtual ca special guest. Participanţii vor putea descoperi şi afla mai multe informaţii despre proiectele ING Tech şi din sesiunile de live streaming şi vor putea interacţiona cu colegii.  

ING Bank România are o tradiţie de 6 ani în participarea la DevTalks, iar anul acesta, a devenit partener principal la prima ediţie într-un format virtual, pentru a sprijini organizarea celui mai important eveniment online dedicat profesioniştilor IT din România.

ING s-a poziţionat ca o bancă inovatoare şi digitalizată datorită nenumăratelor premiere pe care le-a adus pe piaţa din România, iar clienţii băncii au un profil puternic digitalizat. ING Bank are 2300 de angajaţi, dintre care 25% dintre aceştia activează în domeniul IT&C. Această pondere se menţine şi la nivel global, în cadrul grupului ING, cu peste 50.000 de angajaţi, dintre care 12.000 sunt din IT&C. În 2020, ING a fost desemnată cea mai inovatoare bancă din Europa de Vest de către revista Global Finance.

ING Bank este unul dintre cei mai doriţi angajatori din Romania, atât in clasamentele generale, cât şi în cele care urmăresc industria financiar-bancară. În cadrul studiului Randstad Employer Brand 2020 care analizează cei mai dezirabili angajatori din România, ING Bank se află pe locul 1 în industria financiar-bancară, iar studiul realizat de Catalyst Solutions, „Topul celor mai doriţi angajatori in 2019", a clasat ING Bank pe locul 13 în România.

Despre ING Bank România

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi – companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice. ING Bank România este a şasea bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci.

ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,4 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate, şi Wholesale Banking, dintre care 1 milion dintre aceştia au venituri recurente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO