Info

(P) Smartphone-ul care se încarcă în timp record: 2 ore pentru o zi întreagă de utilizare!

Autor: Publicitate

21.12.2016, 08:00 421

Cum ar fi dacă ai putea să îţi încarci telefonul complet cât stai într-o şedinţă, când oricum nu îl poţi folosi? Se poate, dacă îţi comanzi Huawei P9 care este livrat cu Quick Charger-ul cadou!

Unul din cele mai populare de smartphone-uri ale anului 2016, Huawei P9, vine la pachet cu un Quick Charger, doar dacă îl comanzi în luna decembrie.

La ce te ajută acest încărcător? Ei bine, permite încărcarea mai rapidă a telefonului, oricât timp ai avea la dispoziţie! Astfel, la o încărcare de doar 15 minute, telefonul ajunge la un procentaj al bateriei de 35%, iar la o încărcare de 2 ore, îl poţi utiliza pentru o zi întreagă.

În plus, trebuie să mai ştii că acum îl poţi cumpăra într-o variantă de culoare specială: un albastru metalizat inspirat din curentul pop art al anilor 60’, iar denumirea ediţiei speciale este Huawei P9 Blue. Este potrivit şi dacă vrei să îl faci cadou partenerilor de afaceri, şi asta datorită eleganţei construcţiei, precum şi a finisajelor premium.

Un alt criteriu important de care cu siguranţă şi tu ţii cont în alegerea viitorului tău telefonul este şi camera foto, nu-i aşa? Huawei P9 este în top şi la acest capitol: sistemul dual-camera, integrat în telefon, surprinde imagini la adevărata lor intensitate datorită senzorului RGB, şi detalii clare datorită senzorului monocrom. Ce înseamnă asta? Că fiecare fotografie de Sărbători, realizată cu Huawei P9, va fi gata de pus în ramă.

Telefonul excelează şi la capitolul performanţe şi asta datorită procesorului octa-core Kirin 955, ale cărui nuclee sunt optimizate pentru a avea un consum redus de energie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO