Info

(P) Servicii medicale performante, în cea mai nouă clinică SANADOR

09.12.2021, 16:37 125

Pacienţii din cartierul Floreasca şi zonele învecinate beneficiază acum de cele mai bune servicii medicale ambulatorii, precum şi de investigaţii imagistice realizate cu echipamente de ultimă generaţie şi de analize medicale de încredere, la Clinica SANADOR Floreasca. Deschisă anul acesta pe Calea Floreasca nr. 165, în incinta Clădirii ONE Tower, după o investiţie de peste 6 milioane de euro, Clinica SANADOR Floreasca oferă servicii medicale de calitate în peste 40 de specialităţi medicale şi chirurgicale, deopotrivă pentru adulţi şi pentru copii.

La parterul clinicii, pacienţii pot beneficia de cele mai noi echipamente de radiologie şi imagistică medicală: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice şi sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Echipamentul RMNSiemens Magnetom Vida 3T este primul de acest fel cu senzori Biomatrix încorporaţi în arhitectura sistemului, ce ajută la obţinerea de imagini clare, cu rezoluţie înaltă. Tehnologia actuală permite captarea de imagini precise, eliminând artefactele de mişcare şi respiraţie ale pacientului. Senzorii permit identificarea unor parametri precum frecvenţa cardiacă, conferind siguranţă prin monitorizarea funcţiilor vitale în timp real pe parcursul scanării. În plus, echipamentul poate scana segmente anatomice extinse fără a necesita repoziţionarea pacientului.

Echipamentul CTSiemens Somtom Definition Edge128 slice aduce beneficii pentru pacient prin precizia deosebită pentru detalii a aparatului. În plus, acesta este accesibil chiar şi persoanelor claustrofobe, datorită unei deschideri largi, de 78 cm. Tehnologiile moderne cu care este dotat permit generarea de imagini de calitate superioară pentru explorarea detaliată a cordului şi pentru surprinderea elementelor vasculare cu o precizie remarcabilă.

Pentru radiografii, Clinica SANADOR Floreasca este dotată cu sistemul modern de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Pentru investigaţii imagistice, dotările din Clinica SANADOR Floreasca sunt completate cu tehnologii de vârf de ultrasonografie – ecografe GE Voluson şi Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 este cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial, conceput specific pentru afecţiuni din sfera ginecologică, pentru siguranţa diagnosticelor de medicină prenatală şi pentru diagnosticarea afecţiunilor glandei mamare.

La mezaninul clădirii, sunt situate cabinetele de consultaţii şi cele de recoltări pentru analize medicale. Departamentele de adulţi, respectiv copii au recepţii şi săli de aşteptare separate. În Clinica SANADOR Floreasca, medici competenţi şi cu experienţă vastă asigură consultaţii pentru un număr foarte mare de specialităţi.

În plus, în Clinica SANADOR Floreasca, pacienţii se pot înscrie la medicul de familie. Consultaţiile de medicină de familie sunt asigurate de Dr. Valentina Boantă, medic cu o experienţă importantă în domeniu, care consultă atât adulţi, cât şi copii de orice vârstă, astfel că întreaga familie poate beneficia de servicii medicale profesioniste.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO