Info

(P) SanoPass şi Mastercard aduc transformarea digitală mai aproape de IMM-urile româneşti

(P) SanoPass şi Mastercard aduc transformarea digitală...

Autor: Robert Manea

31.03.2021, 08:00 1283

Platforma pentru digitalizarea abonamentelor medicale SanoPass a intrat în suita de oferte personalizate dezvoltată de Mastercard pentru a facilita transformarea digitală a micilor afaceri din România.

Pachetul pentru Digitalizarea afacerii tale” lansat de Mastercard pentru antreprenorii şi întreprinderile mici şi mijlocii din România cuprinde oferte personaliate şi reduceri de preţuri pentru soluţii digitale. Acesta este dedicat clienţilor Mastercard Business.

Prin urmare, orice posesor de card Mastercard Business emis în România se bucură de o reducere de 50% la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaţilor

Mai mult, oferta construită în parteneriat cu SanoPass curpinde şi servicii gratuite de medicina muncii. Pachetul este deja disponibil pentru clienţii Mastercard Business, din data de 15 martie.

„Ne bucurăm să oferim comunităţii de IMM-uri acces la reţeaua naţională Sanopass, de peste 850 de clinici, printr-o aplicaţie mobilă uşor de utilizat. Oferta pe care am dezvoltat-o acoperă nevoi reale de sănătate, susţine satisfacţia angajaţilor şi economia bugetului companiilor, pentru că digital este rapid, accesibil şi convenabil.”, a explicat Andrei Vasile, CEO SanoPass.

SanoPass este o companie lansată în 2019, dar care a devenit rapid cea mai mare platformă care digitalizează, conectează şi individualizează toate beneficiile de prevenţie medicală.

Mastercard reuşeşte să aducă mai aproape de antreprenori şi de IMM-uri soluţii digitale complete. Spre exemplu, în pachetele oferite de platforma SanoPass sunt incluse servicii de medicina muncii, consultanţii, investigaţii, analize de laborator, stomatologie, psihologie, fizioterapie şi imagistică avansată.

 

Mastercard facilitează transformarea digitală

„Pachetul pentru digitalizarea afacerii tale” este o iniţiativă amplă prin care Mastercard îşi propune să faciliteze transformarea digitală pentru micile afaceri de România, printr-o serie de parteneriate care au rezultat în oferte personalizate dedicate acestui sector vital pentru economie.

Contextul dificil generat de criza sanitară a adus o nevoie de adaptare rapidă pentru toate companiile din România, iar această adaptare îşi găseşte răspunsul în soluţii digitale.

În contextul în care Mastercard este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăţi, sprijinul acordat clienţilor Mastercard Business este cu atât mai important.

Setul oferit pentru clienţii Mastercard Business a debutat încă din data de 15 martie cu oferte relevante de la SanoPass, certSign şi Connections Consult, iar lista de parteneri şi de beneficii va fi extinsă pe tot parcursul anului 2021.

Pachetul a fost gândit pentru a simplifica munca antreprenorilor care şi-au regândit operaţiunile, de la modul în care fac plăţile, la felul în care organizează întâlnirile interne, până la prestaţia faţă de clienţi şi parteneri de afaceri.

„2020 ne-a schimbat pe toţi, de la modul în care gândim, lucrăm şi trăim. Ne-a pus în faţa nevoii de adaptare rapidă pentru a ne putea desfăşura activitaţile pe care până atunci le făceam într-un anumit fel. Cea mai mare nevoie de transformare a venit, însă, în sectorul afacerilor mici care au înţeles, mai mult ca niciodată, că digitalizarea îi va ajuta fundamental chiar dacă business-ul lor este unul tradiţional. Venim astăzi în sprijinul micilor întreprinzători cu o serie de oferte special create să îi ajute în acest nou context local, regional si mondial.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, country manager, Mastercard România şi Croaţia.

Toate soluţiile cuprinse în ofertă sunt construite pornind de la experienţa vastă a Mastercard şi a partenerilor săi în colaborarea cu întreprinderile mici şi mijlocii şi cu antreprenorii din România.

Acestea acoperă nevoi variate, de la consultanţă la expertiză şi au fost dezvoltate în parteneriat cu Mastercard, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăţi.

 

Advertisement

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO